Category

Τα υβριδικά supercars είναι GO

Porsche κυκλοφόρησε φωτογραφίες του νέου 918 Spyder την περασμένη εβδομάδα, καθώς και τώρα έχουμε λεπτομέρειες για δύο νέους υβριδικούς αντιπάλους.
Το 759bhp 918 Spyder θα εμφανιστεί στις αρχές του 2014 – μέχρι το σημείο θα έχει ενωθεί με νέα υβρίδια από την McLaren καθώς και από τη Ferrari. Οι επαγγελματίες φωτογράφοι μας έχουν ήδη εντοπίσει το MCLAREN P12 καθώς και τις νέες δοκιμές ENZO, καθώς και αυτές τις ειδικές εικόνες δείχνουν ακριβώς πώς μπορούν να φαίνονται.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Mclaren p12 υβριδικό
Ισχύς: 3.8-λίτρων V8 Twin-Turbo, Kers, 800bhp (EST)
0-60mph: 3.0 δευτερόλεπτα (EST)
Κορυφαία ταχύτητα: 210mph (EST)
Λήψη: στις αρχές του 2013
Ήταν το MP4-12C που αναβίωσε την υπηρεσία οδικών οχημάτων της McLaren πέρυσι, ωστόσο είναι αυτό το αυτοκίνητο, το P12, το οποίο θα είναι ο πραγματικός διάδοχος του F1.
Όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα μας, υπάρχουν ισχυρές ομοιότητες με το MP4-12C, ωστόσο το σώμα είναι ευρύτερο, με ένα πολύ πιο βαθιά γλυπτό καπό καθώς και μια αξιοσημείωτη αεροπορική σέσουλα στην οροφή. Μια δομή ινών άνθρακα καθώς και το bodyshell θα διασφαλίσουν ότι το P12 είναι ελαφρύτερο από το MP4-12C, καθώς και υπάρχει και πολύ περισσότερη δύναμη πυρός.
Φωλιασμένο πίσω από το κεφάλι του οδηγού θα είναι μια πρόοδος του MP4-12C 3,8 λίτρων Twin-Turbo V8, δημιουργώντας πολύ πάνω από 700bhp. Ένα σύστημα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας KERS που προέρχεται από τη φόρμουλα θα παρέχει επιπλέον επιτάχυνση σε σύντομες εκρήξεις, μέσω ενός κουμπιού τοποθετημένου σε τροχούς. Σε αντίθεση με το F1, το οποίο περιελάμβανε μια έξυπνη ρύθμιση τριών θέσεων, το P12 θα έχει μόνο δύο θέσεις.
Ferrari Enzo Hybrid
Ισχύς: 6.3-λίτρων V12, ηλεκτρικός κινητήρας, 850bhp (EST)
0-60mph: 2,8 δευτερόλεπτα (EST)
Κορυφαία ταχύτητα: 220mph (EST)
Λήψη: Αργά 2012
Το καθαρότερο Ferrari θα είναι επίσης το ταχύτερο. Κάθε 10 χρόνια, η Ferrari αρέσει να παρέχει στους οπαδούς κάτι εξαιρετικά ειδικό. Το 2002 ήταν το ισχυρό 651bhp Enzo, καθώς και μέχρι το τέλος του 2012, ο διάδοχός του, που παρουσιάστηκε εδώ, θα φτάσει.
Έχουμε ήδη εντοπίσει ένα μεταμφιεσμένο πρωτότυπο δοκιμών, ωστόσο είναι αυτό που είναι κάτω από αυτό έχει σημασία με αυτό το αυτοκίνητο. Στο πρόσφατο κινητήρα του Πεκίνου, η Ferrari εξέθεσε λεπτομέρειες του υβριδικού κινητήρα, ο οποίος συνδυάζει την πρόοδο του V12 6.3-λίτρων του F12 Berlinetta με ηλεκτρικό κινητήρα τοποθετημένο στο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων.
Το αποτέλεσμα είναι ότι αυτό το όχημα θα εκπέμπει 40 τοις εκατό λιγότερο CO2 από ένα βενζινοκίνητο όχημα με την ίδια ακριβώς ποσότητα ισχύος. Τα αφεντικά έχουν υπαινιχθεί ότι το όχημα θα προσφέρει συνολικά περίπου 850bhp – πολύ περισσότερο από τον F1 Racer του Fernando Alonso. Εκτός από χάρη σε ένα ελαφρύ πλαίσιο από ίνες άνθρακα, θα έκλεινε το Bugatti Veyron για αναλογία ισχύος προς βάρος.