Category

Η ηλεκτρονική αποτελείται από το 40% του κόστους του νέου αυτοκινήτου

ηλεκτρονικά που αποτελούν το 40% του κόστους ενός νέου αυτοκινήτου, υποδηλώνει μια νέα ανάλυση, με το σχήμα να αυξάνεται κατά την επόμενη δεκαετία.
Ηλεκτρονικά αυτοκινητοβιομηχανία – όπως αισθητήρες στάθμευσης, συστήματα ψυχαγωγίας και συστήματα κατά του κλειδιού – αντιπροσώπευαν μόλις το πέντε τοις εκατό του κόστους ενός νέου αυτοκινήτου το 1970, ως αποτέλεσμα της προφανής έλλειψης τεχνολογίας στα αυτοκίνητα εκείνη τη στιγμή.

Μελλοντική τεχνολογία αυτοκινήτων: Καινοτομίες που έρχονται στα αυτοκίνητα στο μέλλον

Ο αριθμός έφτασε το 10 % το 1980 λόγω της εμφάνισης ηλεκτρονικών συστημάτων έγχυσης καυσίμου και στη συνέχεια έπληξε το 15 % το 1990. Η έρευνα, από τη λογιστική εταιρεία Deloitte, δείχνει ότι το ποσοστό του κόστους των ηλεκτρονικών συστημάτων ενός νέου αυτοκινήτου ήταν τόσο υψηλή Ως 22 % το έτος 2000, όταν οι αερόσακοι, τα προγράμματα αντι-κλειδαριάς και τα ηλεκτρονικά προγράμματα σταθερότητας έγιναν όλο και πιο πρότυπα.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το 2010, η ηλεκτρονική αντιπροσώπευε το 35 % του κόστους ενός νέου αυτοκινήτου, με την ανάπτυξη προηγμένων συστημάτων βοήθειας και ψυχαγωγίας. Τώρα, το 2020, το σχήμα κάθεται σε περίπου 40 τοις εκατό, και πρόκειται μόνο για να συνεχίσει την αναρρίχηση.
Η Deloitte έργα που μέχρι το 2030, η Electronics θα μπορούσε να αποτελέσει μεταξύ 45 και 50 % της αξίας ενός νέου αυτοκινήτου, με τους συντάκτες της έκθεσης να προβλέπουν: “Η κατανάλωση ηλεκτρονικών εξαρτημάτων αυτοκινήτων για ασφάλεια, ψυχαγωγία, πλοήγηση και απόδοση καυσίμου θα αυξηθεί για τα επόμενα χρόνια σε ολοένα και περισσότερο ηλεκτρονικά εξαρτήματα που εφαρμόζονται σε προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που προστίθενται στα οχήματα. ”
Δείτε αυτά τα νέα αυτοκίνητα που οφείλονται το 2020 …
54