Category

Τα μεγαλύτερα δημόσια ηλεκτρικά αυτοκίνητα του Ηνωμένου Βασιλείου και το φορτηγό Fast Farging Hub εγκατεστημένοι στο Milton Keynes

το μεγαλύτερο δημόσιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο του Ηνωμένου Βασιλείου και ο κόμβος φόρτισης Fast Truck έχει εγκατασταθεί λίγο έξω από το M1.
Το BP Chargemaster Hub βρίσκεται στο Milton Keynes Coachway καθώς και διαθέτει οκτώ uk-made 50kw ultracharge fast φορτιστές που τρέχουν σε Polar, το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο χρέωσης στη χώρα.
• Η βρετανική εταιρεία εισάγει δημόσιους φορτιστές EV ενσωματωμένους σε περίπτερο
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Ο κόμβος είναι επίσης εξοπλισμένος με τρία τέντες υψηλής ορατότητας, ώστε οι αυτοκινητιστές να κατανοούν πού μπορούν να ανακαλυφθούν οι φορτιστές καθώς και να μπορούν να καταφύγουν σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών. Οι εγκαταστάσεις του Milton Keynes Coachway, συμπεριλαμβανομένου ενός καφέ, είναι επίσης εύκολα προσβάσιμες από την περιοχή.
Το Συμβούλιο του Milton Keynes δημιούργησε καθώς και ανέπτυξε το κόμβο με τη βοήθεια των εργολάβων του, Ringway, ως μέρος του προγράμματος Go Ultra Low City. Η χρηματοδότηση ήρθε ως μέρος μιας δέσμης £ 9 εκατομμυρίων από το γραφείο για αυτοκίνητα χαμηλής εκκένωσης για να υποστηρίξει την ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην πόλη.
Από τότε που θα ζήσει, ο κόμβος έχει χρησιμοποιηθεί για να αμμθεί πολύ περισσότερα από 500 αυτοκίνητα, με την εκδήλωση εισαγωγής να αποδεικνύει ένα BMW I3S, Hyundai Kona Electric, Jaguar I-Pace, Kia Spirit EV, Nissan Leaf, Renault Zoe, Volkswagen e-up ! καθώς και η Volkswagen e-Golf που χρησιμοποιούν όλοι τους φορτιστές.
Ο χώρος άνοιξε ο δήμαρχος του Milton Keynes, ο σύμβουλος Martin Petchey, μαζί με τον Brian Matthews, επικεφαλής της προόδου παραγωγής στο Συμβούλιο του Milton Keynes, καθώς και ο David Martell, διευθύνων σύμβουλος της BP Chargemaster.
• Η AFC Energy του Ηνωμένου Βασιλείου εισάγει το CH2ARGE – τα πρώτα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κυψελών καυσίμου και φορτηγό του πρώτου καυσίμου υδρογόνου στον κόσμο και φορτιστής φορτηγών
Ο Matthews δήλωσε ότι το συμβούλιο ήταν “πολύ περήφανο” της νέας εγκατάστασης, την οποία δήλωσε ότι ήταν μέρος του σχεδίου της πόλης για “υποστήριξη ηλεκτρικών αυτοκινήτων”.
Εν τω μεταξύ, ο Martell πρόσθεσε ότι ο “βολικός” κόμβος θα “ενταχθεί στο 300 Fast Charge καθώς και 65 Fast Chargers” που η BP Chargemaster λειτουργεί ήδη στην περιοχή Milton Keynes.
Χαιρετίζετε αυτόν τον νέο κόμβο γρήγορης φόρτισης; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια …