Category

Οι μεταρρυθμίσεις της απάτης Whiplash καθυστέρησαν λόγω του κορώνα

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης καθυστέρησε τις τροποποιήσεις σε νομοθεσίες που δημιουργήθηκαν για να καταστήσουν δυσκολότερη τη δόλια Whiplash να γίνει εναντίον ασφαλιστικών εταιρειών. Η κίνηση είχε οριστεί για να εξοικονομήσει 35 £ 35 ετησίως σε ελαχιστοποιημένα ασφάλιστρα, αλλά ο Coronavirus bex -out δείχνει ότι δεν θα εισαχθούν μέχρι τον Αύγουστο του 2020, αντί της ημερομηνίας του Απριλίου που προοριζόταν αρχικά.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι αλλαγές, μόλις εισαχθούν, θα αντιμετωπίσουν την ασφάλιση απάτη στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω αυστηρότερων διαδικασιών σχετικά με τις δόλες ισχυρισμούς Whiplash. Το θα δει τα νέα, σταθερά ανώτατα όρια στις δηλώσεις που εισάγονται, ενώ η πρακτική της διευθέτησης του Whiplash δηλώνει χωρίς ιατρικά στοιχεία θα απαγορευτεί.

Το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτων πέφτει με το μεγαλύτερο ποσοστό σε έξι χρόνια

Μια γραπτή δήλωση του γραμματέα της Δικαιοσύνης, Robert Buckland, δήλωσε ότι «ενώ οι διαδικασίες μεταρρύθμισης του Whiplash παραμένουν σημαντικές, η κυβέρνηση είναι αφιερωμένη στη δράση για να διευκολύνει τη διαταραχή και τις πιέσεις που προκλήθηκε από το Covid-19 να ξεσπάσει πού μπορεί». Ο Buckland πρόσθεσε: “Τώρα δεν είναι η ώρα να προχωρήσουμε με σημαντική αλλαγή μετασχηματισμού στον τομέα των τραυματισμών.”
Οι προηγούμενες προτάσεις περιελάμβαναν τον περιορισμό του ποσού που οι άνθρωποι μπορούν να διεκδικήσουν για μικρούς τραυματισμούς, με τη μέση πληρωμή να μειώνεται από £ 1.850 σε £ 425.
Οι προηγούμενες εκτιμήσεις έχουν δείξει ότι το Whiplash δηλώνει – τόσο δόλια όσο και νόμιμη – μπορεί να προσθέσει έως και £ 90 στο μέσο κόστος ασφάλισης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι νέες διαδικασίες αναμένεται να εξοικονομήσουν περίπου 1 δισεκατομμύριο λίρες στερλίνες, τις οποίες οι ασφαλιστές έχουν δεσμευτεί να μεταβιβάσουν στους οδηγούς.
Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει επίσης τροποποιήσεις της μεθόδου Το επιτόκιο προεξοφλητικής σωματικής βλάβης – ένα ποσοστό ποσοστού που χρησιμοποιείται για την προσαρμογή της πληρωμής με βάση το πόσο ένας πάσχος θα μπορούσε να κερδίσει με την επένδυση των πληρωμών – υπολογίζεται.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης David Gauke δήλωσε: “Ο αριθμός του Whiplash δηλώνει ότι ήταν τόσο υψηλός όσο και για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι συμπτωματικός μιας ευρύτερης κουλτούρας πληρωμών.
“Βάζουμε αυτό το σωστό μέσω αυτής της σημαντικής νομοθεσίας, εξασφαλίζοντας ότι το Whiplash δηλώνει ότι δεν είναι πλέον μια εύκολη ημέρα πληρωμής και ότι τα χρήματα μπορούν να επαναληφθούν στις τσέπες εκατομμυρίων νομικών οδηγών”.
Τι πιστεύετε για τα νέα μέτρα; Πείτε μας στα παρακάτω σχόλια …