Uncategorized

Νέο νοικοκυριό Fiat Tipo για να συμπεριλάβει τον αντίπαλο Nissan Qashqai

Το Hatchback του Fiat Tipo είναι πιθανό να μεταμορφωθεί σε ένα ολόκληρο νοικοκυρι αντίπαλος όπως το Nissan Qashqai καθώς και το Skoda Karoq.
Πρόσφατες βολές κατάσκοπος έδειξαν ένα αναθεωρημένο hatchback tipo χρησιμοποιώντας επιπλέον επένδυση σώματος-μια ένδειξη ότι η Fiat προετοιμάζει έναν κάπως jacked-up ανταγωνιστή σε όσους αρέσουν στο Ford Focus Active καθώς και Kia Xceer. Αυτή η έκδοση είναι πιθανό να αποτελεί μέρος ενός facelift σε ολόκληρη την περιοχή που οφείλεται πριν από το τέλος του 2020.

Νέο 2022 Fiat Panda για να καθίσει κάτω από 500 στη νέα σειρά εμφάνισης

Ωστόσο, ο διευθυντής της εταιρείας έχει αναγνωρίσει ότι, μεσοπρόθεσμα, απαιτείται κατάλληλο SUV – ενδεχομένως αναπτύσσοντας μέρος ενός διευρυμένου νοικοκυριού Tipo ή ως άμεση αντικατάσταση του μοντέλου. “Η Fiat έχει κάνει οικιακά οχήματα για τόσο πολλά χρόνια που εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλη νομιμότητα για εμάς στην αγορά των οικιακών οχημάτων”, δήλωσε ο Olivier François. “Είναι επίσης γιατί το tipo τα πάει καλά. Είναι ένα εξαιρετικά μεγάλο αυτοκίνητο, ωστόσο δεν είναι SUV.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

“Τώρα σαφώς η επόμενη γενιά του Tipo θα πρέπει να μεταναστεύσει σε έναν πολύ πιο κατάλληλο χώρο, το οποίο είναι SUV. Έτσι, μπορείτε πιθανότατα να περιμένετε να δείτε μια σειρά προϊόντων Tipo – εκτός από το tipo, πάνω από το tipo, ή αντί του tipo. Ωστόσο, η μεταφορά των νοικοκυριών είναι πιθανότατα πολύ περισσότερο στο Bodystyle Qashqai. “