Category

Οι επιταχύνσεις της ταχύτητας του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ένας οδηγός λαχειοφόρων αγορών

που αλιεύονται από κάμερες ταχύτητας στο Λονδίνο ή το Northamptonshire είναι περισσότερο από δύο φορές πιο πιθανό να ανατραπούν από τον μέσο όρο του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με την ειδική έρευνα Auto Reveal.
Περισσότεροι από 7,6 εκατομμύρια εισιτήρια έχουν εκδοθεί από δυνάμεις από το 2011, με το 8,4 % των οδηγών να ακυρώσουν αποτελεσματικά το πρόστιμο.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Οι απρόσεκτοι μπάτσοι κάνουν 400k ζημιών
Η ευελιξία της αίτησης πληροφοριών που εκτέθηκαν 1,6 εκατομμύρια εισιτήρια εκδόθηκαν το 2015 – το μεγαλύτερο τα τελευταία πέντε χρόνια. Ωστόσο, ήταν επίσης το λιγότερο επιτυχημένο για προσφυγές, με μόλις 7,6 % να ανατρέψει. Το 2014, οι οδηγοί είχαν ποσοστό επιτυχίας 9,2 %.
Οι αυτοκινητιστές που αλιεύονται από τις μητροπολιτικές αρχές είναι πιο πιθανό να αποφύγουν τα σημεία καθώς και ένα πρόστιμο, με σχεδόν ένα στα πέντε εισιτήρια να ακυρωθούν.
Ωστόσο, εκείνοι που αναβοσβήνουν από τις αρχές του Sussex είναι μόνο 0,4 % πιθανότητα να διαφεύγουν από ποινή. Ο Neil Greig, διευθυντής πολιτικής, καθώς και ερευνητική μελέτη στο IAM Roadsmart, δήλωσε: “Θα θέλαμε να δούμε τα εισιτήρια που δεν έχουν ανατραπεί, καθώς μπορεί να στείλει το μήνυμα που υπερβαίνει το όριο είναι κάτι που μπορείτε να ξεφύγετε.
• Το ήμισυ του χτυπήματος, καθώς και η διεκπεραίωση των οδηγών ασφαλιστικών απαιτήσεων μετά την εγκατάλειψη της σκηνής
“Ωστόσο, θα υπάρχει πάντα ένας μικρός αριθμός εξαιρέσεων, όπου οι αριθμοί εγγραφής είναι εσφαλμένα, η ιδιοκτησία είναι υπό αμφισβήτηση, οι οδηγοί μπορούν να αποδείξουν ότι ήταν κάπου αλλού ή εμπλέκονται ξένα οχήματα.
“Οι παραλλαγές μεταξύ των δυνάμεων είναι θέμα ανησυχίας, καθώς και θα καλωσορίσαμε μεγαλύτερη διαφάνεια. Καμία εταιρική σχέση κάμερας ασφαλείας δεν θα πρέπει να θέλει μια φήμη ως τομέα όπου ένα εισιτήριο επιτάχυνσης αξίζει προκλητικό. ”
Περιοχές με μεγαλύτερα και χαμηλότερα ποσοστά για την ανατροπή των προστίμων από το 2011-2015
Top 5Bottom 5
MET ΑΡΧΕΣ 17,4%SUSSEX 0,4%
Northants 16,8%Κλίβελαντ 1,3%
GTR Μάντσεστερ 13,6%Durham 2,1%
Merseyside 11,0%Cumbria 3,9%
Leicestershire 9,9%Norfolk 4,8%

Τι πιστεύετε για την έρευνα; Είχατε μια επιτυχημένη επιτάχυνση προσφυγής; Ας καταλάβουμε στα σχόλια!