Category

Τα κυβερνητικά προβλήματα που αναφέρουν για την καταπολέμηση του False Whiplash δηλώνει

Η επιτροπή επιλογής μεταφοράς δημοσίευσε μια νέα έκθεση σχετικά με τις ψευδείς τραυματισμούς, με προτάσεις σχετικά με τον τρόπο διακοπής των αυξανόμενων ασφαλιστικών ασφαλίστρων που συνδέονται με κατασκευασμένες ή υπερβολικές αξιώσεις.
Σύμφωνα με την έκθεση, οι κοινές αναπτύξεις δόλιας δραστηριότητας περιελάμβαναν ατυχήματα που σκόπιμα διοργανώθηκαν προκειμένου να υποβληθεί αξίωση, δηλώνει για ανύπαρκτους επιβάτες, υπερβολικά συμπτώματα ή αντίκτυπο ενός γνήσιου τραυματισμού και πλήρως κατασκευασμένων τραυματισμών.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Μία από τις κύριες προτάσεις της επιτροπής ήταν ότι οι άνθρωποι που δηλώνουν ότι θα έπρεπε να απαιτείται τραυματισμό για να υποβληθούν απόδειξη με τη μορφή ιατρικής έκθεσης. Η επιτροπή «έκπληκτος» για να ακούσει ότι αυτό δεν συμβαίνει επί του παρόντος και ότι οι ασφαλιστές θα πληρώσουν σε ορισμένες περιπτώσεις αιτούντες όταν δεν έχουν λάβει ιατρική έκθεση.
Η επιτροπή υποστήριξε επίσης ένα σύστημα διαπίστευσης για να εγγυηθεί ότι οι γιατροί που επαληθεύουν τους τραυματισμούς των αιτούντων είναι επίσης νόμιμοι.
Σύμφωνα με την επιτροπή, η ενίσχυση της δόλιας Whiplash δηλώνει ότι προκάλεσε ασφάλιστρα τα τελευταία χρόνια. Η έκθεση εκτιμά ότι οπουδήποτε από 0,1% έως 60% των δηλωμάτων Whiplash ήταν δόλια.
Η Louise Ellman, βουλευτής εργασίας για το Liverpool Riverside και ο πρόεδρος της επιτροπής, τόνισε ότι παρά την ευρεία απάτη, υπάρχουν γνήσιοι τραυματισμοί και όσοι πάσχουν από τραυματισμούς δεν πρέπει να περιθωριοποιηθούν.
“Πολλές δηλώσεις είναι γνήσιες και σχετίζονται με πραγματικούς τραυματισμούς που μπορούν να επηρεάσουν τους ανθρώπους για μήνες ή χρόνια”, δήλωσε ο Ellman. “Οι γνήσιοι ενάγοντες δεν πρέπει να δαιμονοποιηθούν απλώς και μόνο επειδή η κατάστασή τους δεν μπορεί να επιλεγεί σε σάρωση”.
Η έκθεση αύξησε επίσης τις ανησυχίες σχετικά με μια κυβερνητική πρόταση για την αλλαγή του Whiplash δηλώνει μεταξύ £ 1.000 και £ 5.000 στο μικρό δικαστήριο. Η επιτροπή πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι δύσκολο για τον μέσο άνθρωπο να αμφισβητήσει μια αξίωση κατά των δικηγόρων της ασφαλιστικής εταιρείας. Επίσης, σημειώνει ότι τα αποδεικτικά στοιχεία των εμπειρογνωμόνων δεν υποβάλλονται συνήθως στο δικαστήριο μικρών δηλώσεων.
Σχολιάζοντας τα τελευταία ευρήματα, ο Simon Douglas, διευθυντής της AA Insurance, δήλωσε: “Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δόλια και υπερβολική τραυματική ζημία δηλώνουν ότι έχουν διογκωθεί τα ασφάλιστρα και έχουν καταργήσει την αξιοπιστία των νομικών και ασφαλιστικών επαγγελμάτων”.
Η Ellman είχε διευκρινίσει στην έκθεση ότι: “Η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η« πρωτεύουσα του κόσμου », αλλά χωρίς αξιόπιστα στοιχεία για τις ατυχίες των οδών δεν μπορούμε να πούμε εάν η δήλωση αυτή είναι αληθινή ή όχι».

Ο Ντάγκλας, ωστόσο, σημείωσε ότι: «Είτε είναι αλήθεια είτε όχι, η Βρετανία έχει κερδίσει την επαίσχυντη αξιοπιστία να είναι η« πρωτεύουσα της Ευρώπης ».