Uncategorized

Αποκλειστική: Ο Andy Palmer για την απαγόρευση βενζίνης και ντίζελ του 2030

του επικεφαλής-Grabber ανάμεσα σε μια σειρά από «πράσινες» πρωτοβουλίες που ανακοίνωσαν η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν το σχέδιο για την απαγόρευση όλων των αυτοκινήτων ντίζελ και βενζίνης μέχρι το 2030 ( γενεαλογία μέχρι το 2035).
Από την πλευρά του, αυτή είναι μια μετεγκατάσταση που θα έπρεπε να είναι ευπρόσδεκτη. Είναι μεγάλο, τολμηρό και φιλόδοξο. Ωστόσο, αυτή η ανακοίνωση αναμφισβήτητα θα έχει χαιρετιστεί με ένα βαθμό ανησυχίας στις αίθουσες συνεδριάσεων των βρετανικών αυτοκινητοβιομηχανιών. Σε μια παγκόσμια αγορά, το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να δει αυτό το είδος δέσμευσης που αναπαράγεται παγκοσμίως. Εάν πρόκειται για μονομερή πράξη του Ηνωμένου Βασιλείου μόνο, οι ακούσιες συνέπειες θα ήταν να παραδώσουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στους ξένους παραγωγούς με λιγότερο ενθουσιώδεις δεσμεύσεις για την πράσινη ατζέντα. Ευτυχώς, ως οικοδεσπότες της Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης για την αλλαγή του κλίματος (COP26) το επόμενο έτος στη Γλασκώβη, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει μια ξεχωριστή ευκαιρία να αποδείξει την ηγεσία της και να αμφισβητήσει τους άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα.

2030 BENTROL και DIESEL BAC: Τι είναι αυτό και ποια αυτοκίνητα επηρεάζονται;

Θα υπάρξουν επίσης ερωτηματικά σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζονται οι βρετανοί παραγωγοί κατά την επόμενη δεκαετία μετάβασης. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι παγκόσμιος ηγέτης στην οικοδόμηση SUV εκτός δρόμου και πολυτελή οχήματα. Ωστόσο, αυτοί οι παραγωγοί είναι αυτοί που θα χρειαστούν την μεγαλύτερη υποστήριξη για να είναι έτοιμοι για το 2030. Περιμένετε από τους διευθύνοντες συμβούλους αυτών των εταιρειών να ασκούν πιέσεις σκληρά για κυβερνητικές επιχορηγήσεις και υποστήριξη με τις κεφαλαιουχικές δαπάνες που απαιτούνται για να περιστρέψουν τις επιχειρήσεις ανάλογα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω