Uncategorized

Η Toyota GT86 αναζωογονεί καθώς και ακόμα μεγαλύτερη μείωση του κόστους

Η Toyota αποκάλυψε μια ποικιλία λεπτών ενημερώσεων για το αθλητικό κουπέ της GT86. Ο αδελφός Subaru BRZ παίρνει ένα νέο χρώμα pallete, πιο έξυπνοι στυλ τροχών καθώς και αλλαγές επιπέδου trim. Το κόστος έχει επίσης μειωθεί κατά £ 805 για περιορισμένο χρόνο, μέχρι £ 22.195.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Toyota έχει μειώσει το κόστος του μοναδικού μοντέλου του πίσω τροχού. Τον Οκτώβριο του 2014 αποκαλύφθηκε ότι θα εισαχθεί ένας νέος σχεδιασμός «primo» για να μειωθεί τα έξοδα εισόδου σε £ 23.000, ωστόσο η μείωση του κόστους £ 300 μειώνει, καθώς και μια ακόμη περισσότερη προσφορά πελατών ύψους £ 505. στη θέση.
Η νέα μείωση του κόστους είναι κυρίως χάρη στα νέα κράματα, τα οποία μειώνονται σε μέγεθος σε 16 ίντσες. Το κόστος για την υπόλοιπη ποικιλία παραμένει αμετάβλητο, ωστόσο το κορυφαίο GT86 Aero μπορεί τώρα να έχει με μαύρες τροχούς 18 ιντσών, καθώς και ένα νέο σχέδιο βαφής «καυτού πορτοκαλιού».
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Επίσης, χάνει την επιλογή αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, η οποία παρέχεται τώρα μόνο στο Mid-Spec Giallo Trim. Η μόνη άλλη τροποποίηση είναι ο κινητήρας 197bhp, ο οποίος είναι τώρα οι εκπομπές Euro 6 συμβατά με αμετάβλητα στατιστικά στοιχεία 36,2 mpg καθώς και 181G/km.
Η αναθεωρημένη ποικιλία GT86 προσφέρεται για αγορά τώρα, με παραδόσεις πελατών που έχουν οριστεί για τα μέσα Ιουλίου.