Category

Το New Lotus Eletre SUV διαλείμματα καλύπτει την Auto Express

αυτής της εβδομάδας στο θέμα της Auto Express, έχουμε το Lowdown στο ολοκαίνουργιο και ηλεκτρικό SUV Lotus Eletre.
Έχουμε επίσης την πλήρη ιστορία για την τελευταία 11η γενιά Honda Civic, η οποία πρόκειται να πάει υβριδικά όταν φτάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο αργότερα φέτος.
Επιπλέον, έχουμε μια αποκλειστική εικόνα του κομψού μωρού Skoda Enyaq και αποκαλύπτουμε μια ώθηση £ 450 εκατ. Για το δημόσιο δίκτυο χρέωσης του Ηνωμένου Βασιλείου.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στην ενότητα Drives χτυπήσαμε το δρόμο στο νέο Volkswagen Golf R Estate, δοκιμάστε την υβριδική έκδοση του ενημερωμένου Vauxhall Grandland και φτάνετε πίσω από το τιμόνι του Alfa Romeo Giulia Estrema.
Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, έχουμε μια νέα δοκιμή VS που χρησιμοποιείται, καθώς ο Dacia Jogger πηγαίνει επικεφαλής με ένα προ-αγαπημένο Kia Sorento.
Πώς να αγοράσετε Auto Express
Το τεύχος της Auto Express αυτής της εβδομάδας είναι προς πώληση τώρα και υπάρχει μια ολόκληρη σειρά τρόπων για να πάρετε τα χέρια σας σε αυτό!
Τρόποι για να διαβάσετε το Auto Express

Εγγραφείτε
Η καλύτερη διαθέσιμη τιμή για τους αναγνώστες μας είναι μια συνδρομή Auto Express. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα πρώτα 6 τεύχη σας για μόλις £ 1, καθώς και όλοι οι νέοι συνδρομητές θα λάβουν ένα δωρεάν δώρο καλωσορίσματος όταν συμμετέχουν.
Παραδίδουμε δωρεάν, κατευθείαν σε μια διεύθυνση της επιλογής σας, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ποτέ δεν θα χάσετε ένα πρόβλημα. Εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε τη συνδρομή σας μετά την ολοκλήρωση της δοκιμής σας, εξοικονομείτε τεράστιο 47%στην τιμή του καταστήματος, πληρώνοντας μόλις £ 24.99 κάθε 3 μήνες.
Η εγγύηση επιστροφής των χρημάτων μας σημαίνει ότι αν χρειαστεί να ακυρώσετε σε οποιοδήποτε σημείο θα επιστρέψουμε τυχόν θέματα που δεν έχουν μηνύματα, δεν μπορείτε να κερδίσετε αυτήν την αξία!
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το ασφαλές ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να εγγραφείτε στο Auto Express …
Ψηφιακές εκδόσεις
Εάν προτιμάτε να διαβάσετε την Auto Express στην επιφάνεια εργασίας, το tablet ή το τηλέφωνό σας, μπορείτε να πάρετε την ψηφιακή έκδοση μέσω του online συνεργάτη μας Zinio. Τα μεμονωμένα ζητήματα διατίθενται από £ 2,99 ή μια συνδρομή για ένα ολόκληρο έτος είναι μόλις £ 90,99.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την Auto Express Digital Edition από το Zinio …
Μεμονωμένα θέματα
Εάν δεν θέλετε να λάβετε τα επόμενα 6 προβλήματα Auto Express για £ 1 με εγγραφή (RRP £ 22), τότε μπορείτε ακόμα να αγοράσετε μεμονωμένα ζητήματα σε καταστήματα ή σε απευθείας σύνδεση. Το τεύχος της Auto Express αυτής της εβδομάδας είναι προς πώληση τώρα για μόλις £ 3,60. Μπορείτε να βρείτε καταστήματα κοντά σας ότι το απόθεμα το περιοδικό κάνοντας κλικ εδώ.

Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στα καταστήματα ή δεν μπορείτε να το βρείτε κάπου βολικό, μπορείτε να αγοράσετε μεμονωμένα θέματα εκτύπωσης της Auto Express για να παραδοθούν απευθείας στην πόρτα σας.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε μεμονωμένα ζητήματα της Auto Express