Uncategorized

Πεκίνο Motor Show 2020: Ειδήσεις Round -Up

Ως η πρώτη μεγάλη διεθνής επίδειξη που θα πραγματοποιηθεί το 2020 τα μάτια του αυτοκινητοδρόμου βρίσκονταν στο Πεκίνο – ή τουλάχιστον θα ήταν αν μπορούσαν να έχουν στην Κίνα. Με τους περιορισμούς ταξιδιού που εξακολουθούν να ισχύουν, περιοριζόταν αυστηρά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η εκπομπή άνοιξε το Σάββατο και τρέχει μέχρι τις 5 Οκτωβρίου.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Στην επιφάνεια, η ράβδος της αυστηρής επιβολής των μάσλων προσώπου, τίποτα δεν φαινόταν διαφορετικό. Ωστόσο, η είσοδος περιλαμβάνει τώρα την εμφάνιση ενός τοπικού κώδικα για το Πεκίνο Υγείας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν λαμβάνουν πλέον φυσικά περάσματα – αντ ‘αυτού απλά δείχνετε μια εκτύπωση από την έγκρισή σας για την είσοδο. Ενώ τα σημάδια Talk επεσήμαναν την κοινωνική αποσύνθεση, υπήρχε ελάχιστη επιβολή και η εκπομπή φαινόταν τόσο γεμάτη ως συνήθως.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για να λάβετε το 2022

Λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών, πολύ λίγα στελέχη ταξίδεψαν από το εξωτερικό λόγω της υποχρεωτικής καραντίνας των δεκατεσσάρων ημερών. Και παρά το αυτοκίνητο που ονομάζεται «Διεθνής», υπάρχουν συνήθως πολύ λίγες πρεμιέρες μη κινεζικών αυτοκινήτων – και αυτό το έτος δεν ήταν διαφορετικό.
Παρόλο που πολλά από αυτά που εμφανίστηκαν δεν ήταν πραγματικά καινούργια, ήταν η πρώτη φορά που πολλές μάρκες ήταν σε θέση να εμφανίσουν νέα προϊόντα στη σάρκα. Η ιδέα του Polestar Premept είναι ένα πρωταρχικό παράδειγμα – αρχικά ρυθμισμένο για ένα ντεμπούτο της Γενεύης τον Μάρτιο, η ιδέα είχε δει μόνο στο διαδίκτυο μέχρι την άφιξή της στο Πεκίνο. Η Porsche, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποίησε την τεχνολογία για να συμπληρώσει την παρουσία της στο Πεκίνο, επιτρέποντας σε όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αυτοπροσώπως ουσιαστικά εκδρομή στο περίπτερο στο διαδίκτυο.
Η BMW έδειξε εκδόσεις ανταγωνισμού των M3 και M4, ενώ ο Maserati επέλεξε ομοίως το Πεκίνο να αποκαλύψει το Supercar MC20, το οποίο προσέλκυσε σημαντικά πλήθη. Τα mainstream μάρκες όπως η Kia έδειξαν το νέο της Carnival MPV, ενώ η Honda παρουσίασε την ιδέα SUV, η οποία προεπισκόπηση μιας ολοκαίνουργιας EV για την Κίνα και ενδεχομένως άλλες αγορές.
Ενδιαφέρον για τους αγοραστές του Ηνωμένου Βασιλείου είναι το νέο MG Linghang, το οποίο μεταφράζεται περίπου ως πιλότος – αυτό φαίνεται να είναι ένα νέο όνομα που δίνεται σε ένα μεσαίο όγκο του HS. Παραμένοντας με κινεζικές μάρκες, η Geely έδειξε τον όμορφο πρόλογό της, με βάση την πλατφόρμα CMA της Volvo, και τώρα έθεσε για παραγωγή ως ναυαρχίδα.

Ενώ η Rolls-Royce είχε το εκτεταμένο φάντασμα του στην επίδειξη, η κινεζική μάρκα Hongqi πήρε μεγάλη προσοχή. Με τον πρώην σχεδιαστή Rolls Giles Taylor τώρα στο Hongqi, το οποίο γενικά έκανε αυτοκίνητα για τους πολιτικούς της Κίνας, η μάρκα γίνεται πολύ πιο τολμηρή. Μαζί με μια σειρά από μεγάλες εκδόσεις μεταξόνιο, έδειξε την έκδοση Electric SUV Extrage Expression Exprosse Expression, το οποίο είναι ικανό για 0-62 μίλια / ώρα σε τέσσερα δευτερόλεπτα.
Για να ρίξετε μια ματιά στα αυτοκίνητα που εμφανίζονται στη φετινή εκπομπή Motor Show του Πεκίνου κάντε κλικ εδώ …
28