Category

Το Skoda Octavia VRS 230 παίρνει την ισχύ καθώς και τις συσκευές αυξάνουν

Το περίπτερο της Skoda στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης μπορεί να κυριαρχείται από το μόλις πρόσφατα εκτεθειμένο εξαιρετικό σαλόνι, ωστόσο η επιχείρηση έχει επίσης δείξει μια νέα, πολύ πιο ισχυρή παραλλαγή της Octavia της VRS Hot Hatch που ονομάζεται VRS 230.
Το VRS παίρνει ένα ηλεκτρονικό εμπρός διαφορικό κλειδαριά ως στάνταρ, ένα πρώτο για το Skoda. Το «Performance Pack» Golf GTI παίρνει αυτό ακριβώς την ίδια αναβάθμιση μαζί με μεγαλύτερα φρένα, οπότε περιμένετε μια ώθηση περίπου £ 1.000 σε σχέση με το σημερινό κόστος Octavia VRS £ 24.100.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2015, καθώς και το ταχύτερο καθώς και πολλές ισχυρές Octavia που έχει χτίσει ποτέ η επιχείρηση. Η αρκετά μέτρια ώθηση ισχύος 10bhp φέρνει το Hot Octavia συνολικά σε 226bhp, ενώ η ροπή είναι πιθανό να παραμείνει στα 350nm καθώς εκτελείται στο αδελφό αυτοκίνητο του VRS, το πακέτο Performance Pack-εξοπλισμένο VW GTI GTI.
8

Τα τσιμπήματα πάνω από το κοινό Octavia VRS έκοψαν το χρόνο 0-62 μίλια / ώρα κατά 0,1 δευτερόλεπτα σε 6,7 δευτερόλεπτα, καθώς και να φέρει την κορυφαία ταχύτητα από ένα επίσης μέτριο 1mph έως 155 μίλια / ώρα. Παρ ‘όλα αυτά, οι αριθμητικές βελτιώσεις είναι, το VRS 230 χτυπάται μόνο από την παρούσα της επιχείρησης εξαιρετικά με τον κινητήρα V6 των 3,6 λίτρων στον τίτλο «ταχύτερης παραγωγής Skoda ποτέ».
Διαβάστε την πλήρη στρογγυλοποίηση του 2015 Geneva Motor Show εδώ.