Category

Το New 2019 Porsche 911 Cabriolet ενώνει το Range

που αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο Porsche 911 στο Los Angeles Motor Show τον Νοέμβριο του 2018, ο Γερμανός κατασκευαστής έχει σηκώσει το καπάκι στην μετατρέψιμη παραλλαγή της τρέχουσας γενιάς 992 της εικονικής αθλητισμού αυτοκίνητο στη Γενεύη.
Κολλώντας με το soft-top set-up Το Convertible έχει χαρακτηριστεί λαμβάνοντας υπόψη ότι το ντεμπούτο του το 1982, η πλήρως αυτόματη στέγη περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο γυάλινο πίσω παράθυρο και τα τόξα μαγνησίου για να σταματήσει η κουκούλα από το «μπαλόνι» σε υψηλή ταχύτητα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Νέο 992 Porsche 911 Πρωτότυπα αναθεώρηση
Η μαλακή κορυφή μπορεί να στοιβάζεται σε μόλις 12 δευτερόλεπτα και σε ταχύτητες μέχρι 31 μίλια / ώρα, ενώ ένας εκτροπέας ανέμου έχει επίσης προστεθεί για να βελτιωθεί η άνεση των επιβατών κατά τη διάρκεια της οδήγησης από την κορυφή προς τα κάτω.
10

Όλες οι τρέχουσες τεχνολογικές και οπτικές αλλαγές που παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά στο 992 coupe πέρυσι μεταφέρονται στο μετατρέψιμο. Το ίδιο το αυτοκίνητο είναι 45mm ευρύτερο από το εξερχόμενο drop-top και βόλτες σε τροχούς 20 ιντσών μπροστά και ευρύτερες και μεγαλύτερες ζάντες 21 ιντσών στο πίσω μέρος για μια πολύ πιο επιθετική στάση.
Οι νέοι προβολείς LED Matrix στο μπροστινό μέρος και μια πίσω λωρίδα φωτός LED πλήρους μήκους είναι τα μεγαλύτερα οπτικά αναγνωριστικά ότι αυτό είναι το τρέχον αυτοκίνητο 992 γενιάς. Μεταφέρει το νέο σχεδιασμό καμπίνας, που κυριαρχείται από την έγχρωμη οθόνη 10,9 ιντσών στην παύλα, καθώς και έναν αναλογικό μετρητή Rev που πλαισιώνεται από δύο μικρότερες ψηφιακές αναγνώσεις πίσω από το τιμόνι.
Όπως και με το coupe, το soft-top θα ξεκινήσει αποκλειστικά ως Carrera 4s 4s 4s με τετρακίνηση. Και οι δύο εκδόσεις χρησιμοποιούν ένα νέο 3,0 λίτρων Twin-Turbocharged Flat-Six που παράγει 444bhp και ροπή 530nm, η οποία συνδυάζεται με ένα φρέσκο ​​κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ ταχυτήτων ως στάνταρ.
Η Porsche αναφέρει ότι η αύξηση της ισχύος πάνω από το εξερχόμενο μοντέλο έχει επιτευχθεί χάρη σε μια νέα διάταξη για τους Turbos και ένα βελτιωμένο σύστημα ψύξης αέρα.
Η γερμανική εταιρεία ισχυρίζεται ότι το Carera S Cabriolet έχει 0-62 μίλια / ώρα 0,2 δευτερόλεπτα πιο αργή από το coupe, σε 3,9 δευτερόλεπτα, και κορυφαία ταχύτητα 190mph. Το Carrera 4S καλύπτει το Sprint Benchmark σε 3,8 δευτερόλεπτα, το οποίο είναι 0,2 δευτερόλεπτα κάτω από το ισοδύναμο σκληρό κορυφαίο, αλλά έχει ελαφρώς χαμηλότερη μέγιστη ταχύτητα 186 μίλια / ώρα.

Οι τιμές για το soft-top ξεκινούν από £ 102.755 και αυξάνονται σε £ 108.063 για το Carrera 4s, ένα ασφάλιστρο £ 9.645 έναντι της έκδοσης coupe.
Κάντε κλικ εδώ για τη λίστα μας με τα καλύτερα convertibles προς πώληση …