Uncategorized

«Οι μετακινούμενοι πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι τα αυτοκίνητα και οι δρόμοι είναι ελεύθεροι από την απεργία»

ελπίζω για μια ευημερούσα Πρωτοχρονιά, επειδή κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου τα πράγματα είχαν φανεί απαράδεκτα. Θα ήθελα να σκεφτώ το 2017 ότι θα μπορέσουμε να βασιζόμαστε σε παραδόσεις όπως οι δημόσιες συγκοινωνίες, το ταχυδρομείο και τα καταστήματα High Street που παρέχουν τα αγαθά, επειδή αυτό που βιώσαμε στο τέλος του περασμένου έτους ήταν απλά απαράδεκτο.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Ένας στρατός των εντυπωσιακών νότιων σιδηροδρομικών αυτοκινητιστών και αγωγών, ταχυδρομικών «εργαζομένων» και φορτηγών του Άργους απορρίφθηκαν συλλογικά στους πελάτες και τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της εποχής του Badwill. Ευθυμία, παιδιά.
Τα Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά είναι ο σημαντικότερος χρόνος που ζεσταίνει από την καρδιά για το Ίδρυμα Μάρκου Ράθερφορντ/Εμπιστοσύνη για τον καρκίνο των νέων ενηλίκων, η οποία ιδρύθηκε γενναία και χρηματοδοτήθηκε από το αγαπημένο μου παιδί κατά τις τελευταίες μέρες του. Εμείς στο Ίδρυμα του παίρνουμε περιστασιακά £ 50, δεύτερη τάξη, επιστροφή εισιτήρια για άτομα που ταξιδεύουν από σπίτια στο Μπράιτον σε νοσοκομεία καρκίνου στο Λονδίνο. Ντροπή στους αρχηγούς των σιδηροδρομικών συνδικάτων, τους επιθετικούς και τους ανιδιοτελείς αρχηγούς της βιομηχανίας τρένων για την αποτυχία αυτών των βαθιά ανήσυχων νέων.
• “Θα μπορούσε να είναι αυτό το έτος που οι αντιπρόσωποι αυτοκινήτων τελικά να πάρουν την πράξη τους μαζί;”
Το Ίδρυμα του Marcus ξοδεύει επίσης χιλιάδες με καταστήματα High Street καθώς ψωνίζουμε για προσφορές σε τηλεοράσεις, φορητούς υπολογιστές και άλλα βασικά στοιχεία για άτομα σε καρκίνο. Αλλά η δουλειά μας διακυβεύτηκε από την πρόσφατη βιομηχανική δράση των οδηγών του Argos.