Uncategorized

Ο Vauxhall Adam ξεκινά την επίσημη παραγωγή

παραγωγή του Vauxhall Adam είναι επίσημα σε εξέλιξη στο εργοστάσιο Eisenach στη Γερμανία, όπου θα αναπτυχθεί στην ίδια ακριβώς γραμμή με την CORSA.
Η GM έχει επενδύσει 190 εκατομμύρια ευρώ για να εισαγάγει αυτή τη δεύτερη γραμμή παραγωγής, ωστόσο αποδίδει – πολύ περισσότερες από 16.000 παραγγελίες έχουν ήδη ληφθεί παρά τον Adam που δεν εμφανίζεται επίσημα σε εκθεσιακούς χώρους μέχρι τις 19 Ιανουαρίου.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η οικοδόμηση του Αδάμ έθεσε ένα ειδικό σύνολο προβλημάτων, λόγω του εξαιρετικού επιπέδου εξατομίκευσης. Πολλοί περισσότεροι από 61.000 εξωτερικοί και 82.000 εσωτερικοί συνδυασμοί είναι διαθέσιμοι, ωστόσο η προσεκτική οργάνωση των στοιχείων – επιτρέποντάς τους να παρέχονται στην ιδανική τοποθεσία στη γραμμή παραγωγής ακριβώς την ιδανική στιγμή – έχει καταστήσει δυνατή.
“Όποιος διατάξει έναν Αδάμ σήμερα μπορεί να είναι μάλλον συγκεκριμένο ότι δεν θα δει ένα παρόμοιο αυτοκίνητο”, μας είπε ο Thomas Sedran, ο αναπληρωτής CEO. “Αυτό είναι ακριβώς πόσο ουσιαστική είναι η ποικιλία είναι ότι χτίζουμε εδώ.”