Uncategorized

«Τα άτομα με το αυτοκίνητο που λήστεψαν από τις λωρίδες τους έχουν οδηγήσει σε αντίποινα καθαρισμού»

υπήρξαν ελάχιστα, αν μη τι άλλο, για να γιορτάσουν κατά τη διάρκεια αυτού του τραγικά σκοτεινού έτους. Όπως και, αν και είναι τόσο νωρίς για να αρχίσει να σκάζει σαμπάνια φελλός ή χορεύει στους δρόμους, τουλάχιστον τα αυτοκίνητα και τα άτομα φορτηγών έχουν κάτι να χαμογελάει για το τέλος του καλοκαιριού, το 2020.
Αυτό που μας φέρνει αυτή την ευπρόσδεκτη φέτα ελπίδας, χαράς, δικαιοσύνης καθώς και δημοκρατίας είναι η στροφή από ορισμένους πολιτικούς, συμβούλους ασφαλείας καθώς και άλλους στην εξουσία. Για τα μηχανοκίνητα οχήματα που μετατράπηκαν σε άσκοπα ευρείες λεωφόρους για τους πεζούς, καθώς και πλούσιοι αυτοκινητόδρομοι για ποδηλάτες.

«Ντροπή σε εκείνους που εκμεταλλεύονται την πανδημία για τις δικές τους λανθασμένες πεποιθήσεις που μισούν το αυτοκίνητο»

Αλλά τώρα υπάρχει μια αυξανόμενη αίσθηση ότι πέρασαν από την κορυφή, κλέβοντας καθώς και πολλά μίλια από τις λωρίδες οδήγησης από εμάς, καθώς και ορισμένες περιφερειακές αρχές αναποδογυρίζουν τις λανθασμένες αποφάσεις τους.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η προηγούμενη συμβουλή μου ότι τα αυτοκίνητα και τα άτομα με φορτηγό έκλεισαν τις λωρίδες τους θα έπρεπε νόμιμα, καθώς και να παλεύουν ειρηνικά ενάντια στην δυσανεξία, ιδεολογική τρέλα που προκάλεσε επάνω τους, οδήγησε σε αυτό ακριβώς: ένα καθαρό-καθαρό αντίποινα από τα αυτοκίνητα και τους επιβάτες φορτηγών. Μαζί, είμαστε περίπου 50 εκατομμύρια ισχυροί. Έχουμε τεράστια επιρροή. Οι πολιτικοί το έχουν αισθανθεί, καθώς και αντέδρασαν. Ακριβώς πώς δεν μπορούσαν όταν, για παράδειγμα, αναφέρθηκε στο Trafford (όπου ένας από τους αμέτρητους αυτοκινητόδρομους αναδυόμενου κύκλου αντικατέστησε τις λωρίδες οδήγησης κατά τη διάρκεια της νύχτας) τυπικές ταχύτητες για τους οδηγούς έπεσαν σε μόλις 2 μίλια / ώρα. Εκτός από το χρόνο που πέρασε καθώς και την απογοήτευση, πιστέψτε το σπατάκι καυσίμου και, με τη σειρά τους, τις αυξημένες εκπομπές των εξαγωγών, καθώς τα οχήματα αγωνίστηκαν για να βγουν από την πρώτη ταχύτητα.