Category

Ο George Russell εξασφαλίζει το 2019 Williams F1 Drive

Ο βρετανός οδηγός George Russell θα κάνει το ντεμπούτο του στη Formula One την επόμενη σεζόν μετά την υπογραφή μιας «πολυετούς» συμφωνίας με τον Williams, ανακοίνωσε η στολή Grove.
Ο Russell, ο οποίος σήμερα οδηγεί το φετινό πρωτάθλημα Formula Two με δύο αγώνες, έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό σημείωμα που διαθέτει έναν βρετανικό τίτλο F4, έναν τίτλο GP3 και αρκετές επιτυχημένες δοκιμαστικές εκδρομές F1.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Ο Jamie Chadwick γίνεται ο πρώτος νικητής της πρώτης γυναίκας F3 F3
Ο Russell έχει επίσης υπηρετήσει ως υποψήφιος για τον Lewis Hamilton και τον Valtteri Bottas ως οδηγό της Mercedes F1 φέτος και παρόλο που θα παραμείνει στο πρόγραμμα Young Driver του Merc, λέει ότι είναι μια «τεράστια τιμή να συμμετάσχει σε μια ομάδα του κύρους του Williams και Κληρονομία.”
“Η Formula One ήταν ένα όνειρο δια βίου”, πρόσθεσε. “Αισθάνεται σουρεαλιστικό ότι τώρα θα επωφεληθώ στο δίκτυο, παράλληλα με τους οδηγούς που θαυμάζω εδώ και χρόνια.
9

“Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που αρχίζω να δουλεύω με όλους στο Grove και να κάνω τα πρώτα μου βήματα ως οδηγός αγώνα Formula One. Δεν μπορώ να περιμένω τη Μελβούρνη [τον πρώτο αγώνα του 2019] το επόμενο έτος. ”
Ο αναπληρωτής κύριος της ομάδας Claire Williams ήταν εξίσου ενθουσιασμένος, λέγοντας ότι ο Russell ήταν ένα “εξαιρετικά θεωρημένο” ταλέντο “του οποίου η καριέρα που παρακολουθούσαμε για λίγο”.