Category

“Απλά δεν μπορείτε να πάρετε το προσωπικό αυτές τις μέρες – ή έτσι κρατικά αυτοκίνητα και αφεντικά της αγοράς φορτηγών”

Πάντα ήθελα να δουλέψω στην επιχείρηση αυτοκινήτων. Αν δεν ήμουν τυχερός για να το κάνω αυτό, θα δούλευα κάπου να κάνω κάτι, με κάποιο τρόπο, που συνδέεται με τέσσερις τροχούς.
Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που μπορώ να ικανοποιήσω με την εργασία αισθάνονται την ίδια ακριβώς μέθοδο – είτε είναι οι συνάδελφοί μου εδώ είτε οι ανώτεροι εκτελεστές του κλάδου. Μόνο αυτή την εβδομάδα ικανοποίησα τον Andy Palmer, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Aston Martin, ο οποίος φαίνεται ενθουσιασμένος που κάνει αυτό που κάνει σήμερα, όπως είμαι βέβαιος ότι έκανε την πρώτη του μέρα στο καθήκον του ως μαθητευόμενος σε έναν προμηθευτή αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Αλλά, φαίνεται ότι λιγότεροι άνθρωποι αισθάνονται ότι η μέθοδος καθώς και η αγορά αυτοκινήτων και φορτηγών του Ηνωμένου Βασιλείου – εν μέσω μιας γνήσιας έκρηξης όσον αφορά την κατασκευή, τη μηχανική και τις πωλήσεις – δυσκολεύεται να τραβήξει το σωστό ταλέντο .
• Η ανάπτυξη του JLR είναι μια απαράμιλλη ανακάλυψη για το UK PLC ”
Είναι αυτό που μου εξήγησε ο διευθυντής του σώματος της αγοράς της κοινωνίας των κατασκευαστών αυτοκινήτων καθώς και των εμπόρων, Mike Hawes, ως έλλειψη δεξιοτήτων. Και είναι ένα πραγματικό ζήτημα – στα εργοστάσια, τα κέντρα μηχανικής καθώς και ακόμη και στο πάτωμα του εκθεσιακού χώρου.
Τόσο πολύ για να εξασφαλιστεί ότι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων και φορτηγών πρέπει να κοιτάξουν στο εξωτερικό για το σωστό είδος ανθρώπων. καθώς και κάποιες αντιπροσωπείες δυσκολεύονται να ανακαλύψουν το προσωπικό για να προσφέρουν αυτοκίνητα.
Ο Andy Palmer δηλώνει ότι το ζήτημα είναι ακόμη χειρότερο μεταξύ της δεύτερης βαθμίδας των προμηθευτών-έτσι ώστε και άλλοι πρέπει να αναζητήσουν ξένες επιχειρήσεις για να προμηθεύσουν τα απαραίτητα μέρη υψηλής τεχνολογίας που χρειάζονται τα αυτοκίνητά του και τα φορτηγά.
• “Ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τη βιομηχανία αυτοκινήτων και φορτηγών, έτσι μας λένε”
Μέρος του προβλήματος, σύμφωνα με τον Hawes, είναι η επιτυχία της βιομηχανίας μας. Αυτός είναι ο σημερινός ρυθμός ανάπτυξης των επιχειρήσεων αυτοκινήτων και φορτηγών του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν υπάρχουν επαρκείς άνθρωποι για να καλύψουν τις κενές θέσεις.
Τα προγράμματα μαθητείας αυξάνονται καθώς και μια λαμπρή μέθοδος για να εισέλθουν στη βιομηχανία αυτοκινήτων. Ωστόσο, οι νέοι εξακολουθούν να απαιτούν να περάσουν μια καριέρα στα αυτοκίνητα και τις επιχειρήσεις φορτηγών μπορεί να είναι αναζωογονητική, ανταμείβοντας, συναρπαστική και διασκεδαστική. Εκτός από το γεγονός ότι θα είναι γύρω για πολύ, πολύ καιρό.
Τι πιστεύετε για το καθορισμό της βιομηχανίας αυτοκινήτων και φορτηγών του Ηνωμένου Βασιλείου; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια!