Category

«Κανένας από τους πολιτικούς εορτασμούς δεν αξίζει την ψήφο μας στις γενικές εκλογές»

σχετικά με αυτό, την εβδομάδα πριν από τις γενικές εκλογές του 2019, κάντε κλικ εδώ για να απολαύσετε έναν υγιεινό σκεπτικιστικό έλεγχο από τις πολιτικές αυτοκινήτων του Εορταστικά Μηχανήματα – Κανένα από τα οποία δεν είναι τόσο πολύ έλεγχος.
Οι Συντηρητικοί είναι ελκυστικοί σε μια «επανάσταση των μεταφορών». Ωστόσο, πραγματικά, δεν υπάρχει τίποτα επαναστατικό για το πώς ακριβώς σημαίνουν να ενισχύσουν τους χρόνους ταξιδιού καθώς και την ασφάλεια των εκατομμυρίων που ταξιδεύουν με το αυτοκίνητο. Η αισιόδοξη υπόσχεση να “επενδύσει £ 1 δισεκατομμύρια για την ολοκλήρωση ενός δικτύου γρήγορης φόρτισης” μοιάζει πολύ περισσότερο με τη φάση ενός ενός ζωτικού προγράμματος, κολοσσιαίων εγκαταστάσεων, αντί για την ολοκλήρωσή του-που είναι δεκαετίες μακριά, φοβάμαι.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• BRISTOL DIESEL ΟΧΗΜΑ BACENT Εξουσιοδοτημένη από το Δημοτικό Συμβούλιο
Μια διαδικασία διαβούλευσης (π.χ. Stitch-Up) σχετικά με την “Πρώτη Ημερομηνία που μπορούμε να διαμορφώσουμε την πώληση νέων παραδοσιακών βενζίνης καθώς και αυτοκινήτων ντίζελ” είναι, υπολογίζω, μια υπόδειξη ότι θα φέρει το επίσημο σημείο αποκοπής 2040 μπροστά από τους συντηρητικούς. Κρίκες! Επίσης, πάρτε την μισή καρδιά του κόμματος εγγύηση για εντελώς δωρεάν ιατρική εγκατάσταση αυτοκινήτου στάθμευση με ένα τσίμπημα αλατιού: είναι μη λειτουργικό.
Η Εργατική, εν τω μεταξύ, θεωρεί ότι “θα εξασφαλίσει ότι η βιομηχανία αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έχει μείνει πίσω από τον ηλεκτρικό μετασχηματισμό – επενδύοντας σε τρία νέα gigafactories καθώς και τέσσερα φυτά επανεπεξεργασίας μετάλλων”. Μέχρι εδώ καλά. Ωστόσο, τότε επαναλαμβάνεται χαλαρά από τη δεκαετία του ’90, χτυπώντας για την οικοδόμηση ενός ολοκληρωμένου συστήματος μεταφοράς.