Category

Η Vauxhall Corsa και η Corsa-e ενημερώθηκαν για το 2021

Vauxhall έχει ενημερώσει τη σειρά Corsa για το 2021, με μια χούφτα καλλυντικών και μηχανικών τσίμπημα που υπόσχονται να διατηρήσουν το hatchback ανταγωνιστικό με το Ford Fiesta, Renault Clio και Volkswagen Polo .
Το αναθεωρημένο Vauxhall Corsa είναι διαθέσιμο για παραγγελία τώρα, με τιμές ξεκινώντας από £ 16.440 για το μοντέλο βενζίνης εισόδου. Το καθαρό-ηλεκτρικό CORSA-E έχει υποβληθεί σε παρόμοιο φάσμα ενημερώσεων και τώρα διατιμάται από £ 26.640-περίπου £ 1.000 φθηνότερα από πριν.

Vauxhall Corsa-e εναντίον Renault Zoe

Η μεγαλύτερη αλλαγή του Vauxhall για το καθαρό ηλεκτρικό CORSA-E είναι η εισαγωγή ενός αθλητικού νέου επιπέδου TRIM SRI NAV, το οποίο βρίσκεται μεταξύ των υφιστάμενων προδιαγραφών SE NAV του SE NAV και Elite NAV Premium.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Διατιμάται από £ 27.890 (συμπεριλαμβανομένης της επιχορήγησης £ 3.000 £ 3.000) και προσθέτει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, γυαλί πίσω από την προστασία της ιδιωτικής ζωής και ένα ειδικό εσωτερικό SRI με αθλητικά καθίσματα, αθλητικά πεντάλ και κόκκινα κομμάτια.
Η Vauxhall εισήγαγε επίσης ένα νέο ελίτ επένδυση για το Corsa με κινητήρα καύσης. Διατιμάται από £ 18.355 και, με εξαίρεση ένα ενσωματωμένο σύστημα SAT-NAV, διαθέτει το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού με το υπάρχον μοντέλο Elite NAV της επιχείρησης.
Τα μοντέλα SRI έρχονται τώρα με το Light Pack του Vauxhall ως πρότυπο, το οποίο προσθέτει λαμπτήρες ομίχλης LED, φώτα ουράς LED και αυτόματους προβολείς. Το Vauxhall έχει επίσης προσθέσει ένα νέο σύνολο ζάντων αλουμινίου δύο τόνων 17 ιντσών τόσο στις παραλλαγές SRI όσο και στις παραλλαγές SRI NAV.
15

Τέλος, η CORSA μπορεί τώρα να προδιαγραφεί με μια πιο ισχυρή έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων του PSA. Η μονάδα είναι διαθέσιμη στους Ευρωπαίους αγοραστές της Opel Corsa από την εκτόξευση και έχει πλέον ενταχθεί στην σειρά Vauxhall. Δημιουργεί ροπή 128bhp και 230nm, η οποία μειώνει το χρόνο 0-60 μίλια / ώρα της CORSA σε 8,2 δευτερόλεπτα. Προσφέρεται μόνο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ ταχυτήτων.