Uncategorized

“Το Ηνωμένο Βασίλειο αξίζει ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο αυτοκινήτων και φορτηγών – καθώς και τώρα έχει ένα”

Η βρετανική εταιρεία αυτοκινήτων και φορτηγών είναι σε καλή μορφή. Βλέπουμε φανταστικά νέα βρετανικά κατασκευασμένα αυτοκίνητα, όπως το νέο Honda Civic Type R, χάρισε την κάλυψή μας σχεδόν κάθε δεύτερη εβδομάδα, τα αυτοκίνητα και οι πωλήσεις φορτηγών είναι έτοιμες για τον 39ο συνεχόμενο μήνα, τα εργοστάσια καθώς και οι πάροχοι είναι πιο απασχολημένοι από ό, τι ήταν Σε γενιές, καθώς και οι Βρετανοί συνεχίζουν να κάθονται στο κορυφαίο τραπέζι των αυτοκινήτων και των επιχειρήσεων φορτηγών σε όλο τον κόσμο.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Δεν υπάρχει αμφιβολία τόσο πολυάριθμες από τους εκτελεστές στο αυτοκίνητο να αποκαλύπτουν Brit State State Η αγορά αυτοκινήτων και φορτηγών στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για να αναπτύξει μια καριέρα.
• London Motor Show 2016 για να φέρει μεγάλα αυτοκίνητα και φορτηγά εκθέματα πίσω στο κεφάλαιο
Γιατί λοιπόν το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει μια αυτοκινητιστική εκπομπή όταν η Ελβετία, μια χώρα που δεν έχει κατανοηθεί ακριβώς για τα ακμάζοντα αυτοκίνητα και τη βιομηχανία φορτηγών, έχει μία από τις σημαντικότερες παραστάσεις του έτους; Αυτό με μπερδεύει – όπως και εσείς – για αιώνες!
Λοιπόν, τα μεγάλα νέα είναι ότι το κάνει τώρα. Τον επόμενο Μάιο, το London Motor Show θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Battersea του Λονδίνου – θα είναι διασκεδαστικό, γεμάτο αυτοκίνητα και φορτηγά, καθώς και οικονομικά αποδοτικό για εσάς καθώς και το νοικοκυριό σας για να πάτε. Εκτός από το Car Reveal είναι στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξει τη νέα αυτοκινητιστική εκπομπή.
Σίγουρα, δεν θα είναι το μέγεθος μιας Γενεύης ή μιας Φρανκφούρτης από την πρώτη μέρα, ωστόσο χαίρομαι που κάποιος έχει κάνει το βήμα για να επενδύσει σε μια επίδειξη για τη βρετανική αγορά καθώς και τους βρετανικούς οπαδούς και τους οπαδούς των φορτηγών. ποιός ξέρει? Μια μέρα, μπορεί να είναι μεγαλύτερο από τη Γενεύη.
Δεν είμαστε μόνοι στην υποστήριξη της παράστασης – η βασιλική του Υψηλότητα, ο Πρίγκιπας Μιχαήλ του Κεντ έχει παράσχει βασιλική έγκριση, λέγοντάς μας: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξω αυτό το γεγονός καθώς και να κοιτάξουμε μπροστά στο Λονδίνο Μοανταλόνια που καταλήγει να είναι επιχείρηση Προσαρμογή για πολλά χρόνια μπροστά. ”
Παράξενη, όμως, η αγορά αυτοκινήτων και φορτηγών του Ηνωμένου Βασιλείου δεν φαίνεται να πέφτει πάνω από τον εαυτό της για να υποστηρίξει μια εκπομπή που την προωθεί! Το SMMT – διοργανωτής της παλιάς βρετανικής εκπομπής – καθώς και τα μέλη του δεν φαίνεται να είναι υπερβολικά ενθουσιώδη για την ευκαιρία.
Ας ελπίσουμε ότι οι τροποποιήσεις – το 2016 London Motor Show θα είναι μια βιτρίνα για ό, τι εξαιρετικό το Ηνωμένο Βασίλειο Cars και Truck Company προσφέρει.

Είστε ευγνώμονες για να δείτε την επιστροφή του αυτοκινήτου στο Ηνωμένο Βασίλειο; Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε στα σχόλια παρακάτω!