Uncategorized

Το νέο ηλεκτρικό rivian hatchback στο δρόμο

start-up Brand Rivian πρόκειται να ακολουθήσει τα μοντέλα pick-up και SUV με ένα ηλεκτρικό rally rally esque hatchback, ο ιδρυτής της εταιρείας αποκάλυψε στο Car Express .
Ο παραγωγός που εδρεύει στην Καλιφόρνια-ο οποίος έχει 600 υπαλλήλους και ανακατεύει ένα πρώην εργοστάσιο-Mitsubishi στο Ιλλινόις για να χτίσει τα αυτοκίνητά του από το 2020-έκανε ένα επιτυχημένο δημόσιο ντεμπούτο στο Λος Άντζελες με τα δύο καθαρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα του, τα οποία αναπτύσσονται για να αναμειγνύονται μηδενικές εκπομπές αυτοκινητοδρόμων με την ικανότητα να πηγαίνει εκτός δρόμου.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Το Rivian R1S SUV ξεκίνησε στο LA
Ο ιδρυτής της εταιρείας, Robert ‘RJ’ Scaringe, δήλωσε ότι η εταιρεία θα κολλήσει σε αυτές τις βασικές αξίες για όλα τα επόμενα μοντέλα. “Τα προϊόντα που εργαζόμαστε σε όλους μιλούν στην έκδοση της περιπέτειας όπου έχετε συνδυασμό δυνατοτήτων ON και off-road και ένα επίπεδο λειτουργικότητας που είναι ξεχωριστή και διαφορετική από άλλα αυτοκίνητα στο χώρο της.
“Το τρίτο, το τέταρτο και το πέμπτο αυτοκίνητο μπορεί να έχουν διαφορετικούς παράγοντες μορφής. Το τρίτο αυτοκίνητο είναι μικρότερο σε μεταξόνιο από ό, τι βλέπετε εδώ στο Λος Άντζελες, αλλά σκεφτείτε το ως ερμηνεία του Rivian για αυτό που θα δείτε ως αυτοκίνητο ράλι. Με πολλή εκκαθάριση εδάφους. ”
Η Scaringe παραδέχτηκε επίσης ότι το μοντέλο της εταιρείας της Rivian περιλαμβάνει την ικανότητα για την τεχνολογία της άδειας χρήσης ή ακόμα και την οικοδόμηση εξαρτημάτων για άλλες μάρκες, εφόσον τα ενδιαφερόμενα αυτοκίνητα δεν βρίσκονται στην ίδια περιοχή της αγοράς. “Μιλάμε ενεργά με πολλούς ΚΑΕ και μη καθιερωμένους μάρκες αυτοκινήτων για αυτό”, είπε.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πολλά περισσότερα από τα ηλεκτρικά R1T pick-up του Rivian …