Category

Η Mercedes CLA Shooting Brake εμφανίζεται στη Γενεύη

Το Mercedes CLA Shooting Brake δεν ήταν το καλύτερο τέχνασμα της γερμανικής εταιρείας κατά τη διάρκεια του 2014, καθώς και τώρα έχει κάνει το ντεμπούτο της στο Geneva Motor Show.
Όπως μπορείτε να δείτε από τις εικόνες μας, το φρένο γυρίσματος, όπως και το βασικό CLA τετράθυρο coupe, έχει ένα εξελιγμένο μπροστινό μέρος με ένα μακρύ καπό καθώς και μια ευρεία, μονή μπάρα μπροστινή μάσκα.
24

Και τα δύο σχέδια καθορίζουν στο ίδιο ακριβώς μήκος καθώς και να μοιράζονται επίσης το ίδιο ακριβώς μεταξόνιο 2.699mm, με τις μοναδικές οπτικές τροποποιήσεις που ξεκινούν από το B-Pillar. Τα πολύ περισσότερα αθλητικά οφέλη της πρακτικότητας, επίσης. Η ικανότητα εκκίνησης είναι πάνω από 470 λίτρα σε 495 λίτρα, ενώ αναδιπλώνοντας τα πίσω καθίσματα επίπεδη ελευθερώνει ένα χρήσιμο 1354 λίτρα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Τα πίσω καθίσματα μπορούν επίσης να βιδωθούν σε πολύ πιο όρθια θέση, προσθέτοντας επιπλέον 100 λίτρα στην ικανότητα εκκίνησης. Η περιοχή του πίσω ταξιδιώτη είναι επίσης πολύ πιο γενναιόδωρη. Διευθυντής διαφήμισης προϊόντων για το CLA, Jan Paul Rubens, δήλωσε τη μεγαλύτερη κριτική για το coupe αφορούσε την πρακτικότητα του.
“Όλοι άρεσαν το αυτοκίνητο, ωστόσο τα σχόλια μας είπαν ότι οι πελάτες επιθυμούσαν πολύ περισσότερη περιοχή μέσα”, εξήγησε. “Επειδή το φρένο πυροβολισμού έχει 41 χιλιοστά πολύ περισσότερο από το coupe, αναμενόταν να δούμε τους ανθρώπους να μειώνονται στο CLA από τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα”.
24

Οι επιλογές του κινητήρα θα παραμείνουν κυρίως το ίδιο ακριβώς με το coupe, με δύο εξαιρέσεις. Η τετρακίνηση 208bhp 250 4Matic Design θα χρησιμοποιηθεί μόνο ως έκδοση “Educted by AMG”, ενώ ένα νέο 220 CDI 4Matic θα εισαγάγει στο φρένο σκοποβολής και θα συμμορφωθεί με το coupe, που θα εμφανιστεί το Σεπτέμβριο του επόμενου έτους.
Όπως και το σαλόνι, είναι διαθέσιμα τέσσερα επίπεδα ολοκλήρωσης: Sport, AMG Sport, που σχεδιάστηκε από την AMG, καθώς και από την AMG. Η Mercedes απελευθερώνει επίσης μια ειδική έκδοση “Orange Art” με έντονο πορτοκαλί που περιγράφει μέσα καθώς και έξω.
24

Οι κινητήρες είναι λιγότερο αποτελεσματικοί από το σαλόνι, λόγω της μικρής ώθησης Kerbweight καθώς και του συντελεστή οπισθέλκουσας που πέφτει από 0,22 σε 0,26 CD. Ωστόσο, το CLA 200 CDI επιστρέφει ακόμα 72,4 mpg, με εκπομπές CO2 101g/km.
Οι τυποποιημένες συσκευές παραμένουν ευρέως παρόμοιες με το Saloon CLA, με την προσθήκη ηλεκτρικής πίσω πόρτας ως βασική καθώς και την επιλογή ενός πακέτου διαμερισμάτων τόνων, το οποίο περιλαμβάνει ένα πάτωμα εκκίνησης με κλειδαριά, υποδοχή 12V καθώς και ράγες αλουμινίου.

Το νέο φρένο Shooting CLA πρέπει να απαιτήσει ένα ασφάλιστρο £ 1.000 πάνω από το coupe, υποδεικνύοντας ότι θα ξεκινήσει από περίπου £ 25.700, ανεβαίνοντας σε μόλις πάνω από £ 43.000 για την έκδοση CLA 45 AMG. Το φρένο σκοποβολής θα κυκλοφορήσει από τον Μάρτιο του 2015.
Τι πιστεύετε για το πολύ πιο λειτουργικό φρένο CLA; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια …