Category

Η Nissan επιβεβαιώνει ότι ο Next Juke θα κατασκευαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο

, η Nissan ανακοίνωσε το επόμενο crossover Juke, που πιθανόν να έρθει πριν από το 2017, θα συνεχίσει να χτίστηκε στη Βρετανία. Θα φέρει μαζί μια σημαντική επένδυση στο εργοστάσιο της Sunderland της επιχείρησης και τη συνεχή ασφάλεια εργασίας για 34.000 υπαλλήλους.
Παρόλο που η Nissan είναι σφιχτά για αυτό που μπορούμε να περιμένουμε από τη δεύτερη γενιά Juke, τα νέα θα είναι σίγουρα μια ώθηση στο εργοστάσιο της Βόρειας Αγγλίας. Το τρέχον αυτοκίνητο τελείωσε σταθερά στα κορυφαία αυτοκίνητα του Ηνωμένου Βασιλείου και παράλληλα με το Qashqai εξασφαλίζει ότι περίπου μισό εκατομμύριο μοντέλα είναι χτισμένα στο εργοστάσιο.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η ανακοίνωση θα σημαίνει επίσης μια μακροπρόθεσμη επένδυση ύψους £ 100 εκατομμυρίων για την ανάπτυξη του εργοστασίου για το νέο μοντέλο, αν και η Nissan δεν έχει επιβεβαιώσει τι θα συνεπαγόταν.
Το τρέχον Juke έχει κυκλοφορήσει από το 2010 με ελάχιστες ενημερώσεις που απαιτούνται για να εξασφαλιστεί ότι παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πλησιάζει το τέλος της διάρκειας ζωής του, ωστόσο, αναμένουμε περισσότερες ενημερώσεις για τον επόμενο αντίπαλο για το Vauxhall Mokka σε κάποιο σημείο το 2016.