Uncategorized

«Οι αυτοκινητιστές που δεν επιβάλλονται πρόστιμα για αδικήματα κλειδώματος θα είναι τώρα πολύ πειρασμένοι να τους αμφισβητήσουν»

παίρνω πίσω ό, τι έχω πει ποτέ για την ημέρα της ημέρας. Είναι συχνά οδυνηρό να παρακολουθείτε: σπίτια κάτω από το κυνήγι σφυρί ή παζάρι, καθένας; Όχι, δεν σκέφτηκε. Σας απασχολεί, τα αυτοκίνητα κάτω από το Hammer και το Banger Hunt θα μπορούσαν να λειτουργήσουν…
Αλλά η πίστωση όπου είναι οφειλόμενη, η «ζωντανή ειδική» της Δευτέρας Δευτέρας με το Dominic Cummings σε τοποθεσία όπου αλλού, εκτός από τον κήπο υψηλής ασφάλειας της 10 Downing Street, θα μειωθεί στην ιστορία ως κλασική απογευματινή τηλεόραση. Ειλικρινά, ήταν σαν τίποτα που έχουμε δει ποτέ πριν – ή θα δούμε ποτέ ξανά, υποψιάζομαι.

Εξηγούνται κανόνες οδήγησης όρασης

Εντάξει, ο Panto Villain Dom δεν είναι ένας από τους εκλεγμένους ηγεμόνες της Βρετανίας. Όμως, ως πολιτικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Cum Enforcer, ο κανόνας που κάνει – με μια σιδερένια γροθιά. Έτσι, για ένα τόσο σημαντικό bruiser ενός τύπου για να περάσει πάνω από μία ώρα που μιλάει τρυφερά στην κάμερα για τον εαυτό του και την οικογένειά του που ξεκινάει από περίπου 300 μίλια με το αυτοκίνητο από το σπίτι του στο Lockdown London στο αγρόκτημα που κατέχει παρόμοια κλειδωμένη Durham ήταν άνευ προηγουμένου. Επίσης εξαιρετικά ασυνήθιστο ήταν ο ισχυρισμός του ότι κατά κάποιον τρόπο κατάφερε να ολοκληρώσει αυτό το οδικό ταξίδι που διαρκεί αρκετές ώρες από το νότο σε βόρεια εντελώς χωρίς διακοπή. Τι, δεν χρειάζεται να ανεφοδιάσετε, να τεντώσετε τα κουρασμένα πόδια, να πάρετε 40 μάτι, να αρπάξετε έναν καφέ ή ένα σνακ, να έχετε ένα κατούρημα, να πλύνετε τα χέρια; Προφανώς όχι.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω