Uncategorized

Η αξία του Vauxhall για την GM που υπογράμμισε η New Design Blitz

που μιλούσε στο 2015 Frankfurt Motor Show, ο ευρωπαϊκός διευθυντής της General Motors Karl Thomas Neumann δήλωσε ότι η θυγατρική της στο Ηνωμένο Βασίλειο Vauxhall ήταν ζωτικής σημασίας μέρος της GM Empire. “Το Vauxhall είναι πραγματικά σημαντικό, είναι η μεγαλύτερη και πολύ κρίσιμη αγορά στην Ευρώπη”, ανέφερε.
Εξήγησε ότι το εργοστάσιο του Βρετανίας της Vauxhall στο Port Ellesmere ήταν το μολύβι για την οικοδόμηση όλων των νέων Astra, ενός κρίσιμου σχεδίου μεγάλης πώλησης για τη λειτουργία της GM. “Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το νέο Astra εισάγει από το λιμάνι Ellesmere, αφού δεν είχαμε ποτέ τόσο μεγάλη εισαγωγή για υψηλή ποιότητα στους εσωτερικούς μας ελέγχους υψηλής ποιότητας, καθώς και αυτό μιλάει για την αντοχή του εργοστασίου καθώς και οι εργαζόμενοι του. ”
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου του Vauxhall, Tim Tozer, πρόσθεσε: “Οι εργαζόμενοι στο λιμάνι Ellesmere έπρεπε να αγωνιστούν για την επιβίωσή τους πριν από δύο χρόνια, καθώς και τώρα παρέχουν ένα εξαιρετικό προϊόν καθώς και να καθορίζουν νέες απαιτήσεις για την GM”.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Ο Neumann δήλωσε ότι το νέο Astra θα εκπλήξει καθώς και τους αντιπάλους “ενοχλητικούς” από την κορυφαία τάξη με τα επίπεδα υψηλής ποιότητας καθώς και στυλ. Πρόσθεσε ότι: “Το νέο Astra θα είναι εξαιρετική αξία, ωστόσο δεν πρέπει να είναι φθηνή, κάναμε λάθος στο κόστος στο παρελθόν. Οι ιδιοκτήτες θέλουν αυτοκίνητα και φορτηγά που τους δίνουν μεγάλη προσοχή, ωστόσο θέλουν να είναι προσιτά. ”
Έντονη σχέδια για το εύρος σχεδιασμού Vauxhall
Ο Karl Neumann δήλωσε ότι η άφιξη νέων σχεδίων “διαμόρφωσης μάρκας” όπως τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά Adam City, καθώς και το crossover Mokka, τραβούσαν νέους πελάτες στο Vauxhall. Δηλώνει ότι τα αυτοκίνητα και το φορτηγό Adam City ήταν ένα νέο παιχνίδι για το εμπορικό σήμα που έβγαζε νέους νεότερους αγοραστές. “Η τυπική ηλικία ενός αγοραστή ADAM είναι 37 καθώς και σε ορισμένες χώρες, η πλειοψηφία των αγοραστών είναι γυναίκες.”
Ο Neumann εγγυάται επίσης πολύ περισσότερα νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των δυναμικών αντικαταστάσεων για το MERIVA καθώς και για τους μεταφορείς ανθρώπων Zafira – που ιδρύθηκαν σε μια κοινοπραξία με την Peugeot – που θα κατέληξε να είναι οχήματα crossover.
Ο Neumann πρόσθεσε ότι ο Vauxhall δημιούργησε ένα μεγάλο SUV που θα αντικαταστήσει το υποτονικό μοντέλο της Antara, το οποίο παραδέχτηκε ότι ήταν ένα “απογοητευτικό” αυτοκίνητο. Ο Tim Tozer είναι θετικός ότι ο Vauxhall θα έχει σύντομα την καλύτερη σειρά του σε χρόνια, με νέες εκδόσεις της CORSA καθώς και Astra που ενώνει το Mokka, Adam καθώς και το Viva Little Car. Προέβλεψε ότι τα νέα διακριτικά που οφείλονται το 2017 θα ήταν ένα σημαντικό άλμα μπροστά που θα είχαν πολλά στυλ από το αξιοσημείωτο αυτοκίνητο Idea Monza. “Έχουμε φιλόδοξα σχέδια για να αυξήσουμε το εμπορικό σήμα με τα σημερινά μας σχέδια που προστίθενται με αξιοσημείωτα νέα σχέδια με πολύ βελτιωμένη υψηλής ποιότητας, ωστόσο, ακόμα σε τιμές φιλικές προς τον προϋπολογισμό”, ανέφερε.

Ακούστε: Ειδική συνέντευξη με τον CEO της GM Mary Barra
Πάρτε όλες τις κορυφαίες ειδήσεις από το 2015 Frankfurt Motor Show εδώ …