Category

Η Dacia προσθέτει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων στην Diesel Variety

Η Dacia δεν είχε κανέναν νέο σχεδιασμό ντεμπούτο του The 2016 Geneva Motor Show, ωστόσο έχει εισαγάγει το πρώτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων σε όλη την ποικιλία ντίζελ του Sandero Supermini, Logan MCV Estate καθώς και Duster 4×4, καθώς και μια νέα ειδική έκδοση.
Η μετάδοση αυτοεξυπηρέτησης, που προσφέρεται μόνο στο ντίζελ DCI 90, παίρνει έξι ταχύτητες, ωστόσο, είναι ένα αυτοματοποιημένο εγχειρίδιο και όχι ένα πλήρες αυτοκίνητο μετατροπής ροπής. Η Dacia δηλώνει ότι το καθιστά πιο ανταγωνιστικές τιμές, προσαρμόζοντας με τη φήμη της μάρκας για αξία.
Το σύστημα Easy-R είναι ηλεκτρο-μηχανικό και όχι υδραυλικό, ενώ παίρνει μια λειτουργία ανίχνευσης καθώς και οι μετατοπίσεις δηλώνονται σχεδόν εξίσου ομαλές με ένα ρουτίνα αυτόματη. Δεν έχουν αποκαλυφθεί συγκεκριμένες προδιαγραφές απόδοσης, ωστόσο η μάρκα που ανήκει στην Renault δηλώνει ότι το οικονομικό κλίμα καυσίμου θα είναι παρόμοιο με τις εκδόσεις του εγχειριδίου.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Παράλληλα, η Dacia εισήγαγε μια περιορισμένη έκδοση ‘Ambiance Prime’ spec σε όλη την περιοχή. Τα σχέδια παίρνουν εντυπωσιακή καστανιά καφέ βαφή, νέους ζάντες αλουμινίου, νέα badging καθώς και προφυλακτήρες με χρώμα σώματος, καθώς και Bluetooth καθώς και ηλεκτρικά παράθυρα. Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη πληροφορίες κόστους.
Περισσότερα νέα από το 2016 Geneva Motor Show …