Category

Η νέα βιντεοκάμερα ταχύτητας μεγάλης εμβέλειας παίρνει την υποστήριξη των οδηγών

chauffeurs εξέφρασε υποστήριξη για μια νέα βιντεοκάμερα μεγάλης εμβέλειας που η αστυνομία μπορεί να χρησιμοποιήσει για να εντοπίσει τα αδικήματα οδήγησης από έως και 1 χιλιόμετρα.
Η αστυνομία του Gloucestershire διέκοψε τη συσκευή σε 35 τοποθεσίες κατά μήκος του A417 κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου του 2018 και βρήκε συνολικά 1.325 αδικήματα, εκ των οποίων 1.293 ήταν για επιτάχυνση. Από αυτά τα αδικήματα ταχύτητας, 10 ήταν σε πολύ περισσότερο από 100 μίλια / ώρα, με την υψηλότερη καταγεγραμμένη ταχύτητα να είναι 126 μίλια / ώρα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Οι πολλές ενεργές κάμερες ταχύτητας της Βρετανίας αποκάλυψαν
Η δίκη της βιντεοκάμερας του Gloucestershire – που ονομάστηκε «The Long Ranger» – είδε επίσης τους Chauffeurs να πιάστηκαν για αδικήματα πλακών, αδικήματα ασφαλείας, εκδηλώσεις για το tailgating και χρήση κινητού τηλεφώνου πίσω από το τιμόνι.
Η δοκιμή οδήγησε επίσης σε 52 προειδοποιήσεις που δόθηκαν, 12 αυτοκίνητα που κατασχέθηκαν, μία θετική δοκιμή αναπνοής, ένα θετικό φάρμακο σκουπίζει και μία κατάσχεση όπλων.
Τώρα, οι οδηγοί έχουν φωνή ευρεία υποστήριξη για κάμερες μεγάλης εμβέλειας, με δημοσκόπηση RAC με περισσότερους από 2.000 αυτοκινητιστές που βρίσκουν 59 % υπέρ της χρήσης τους. Ακριβώς κάτω από το ένα τρίτο (28 %) αντιτάχθηκε στις κάμερες που χρησιμοποιούνται, με το 13 % να μην εκφράζει γνώμη.
Οι πολλοί δημοφιλείς λόγοι που έδωσαν οι ερωτηθέντες για να πιστέψουν τις κάμερες μεγάλης εμβέλειας είναι μια καλή ιδέα ήταν ότι θα πιάσουν τους οδηγούς χρησιμοποιώντας τα τηλέφωνά τους, με το 78 % να ισχυρίζεται ότι το βλέπουν πολύ συχνά. Εν τω μεταξύ, το 77 τοις εκατό ανέφερε το Tailgating, το Hogging μεσαίας λωρίδας και την έλλειψη χρήσης της ζώνης ασφαλείας ως τους καλύτερους λόγους.
• Tailgating: Σας κάνει να τονίσω;
Από το 28 τοις εκατό που αντιτάχθηκε στη χρήση των φωτογραφικών μηχανών, το 44 τοις εκατό πίστευε ότι είναι άδικο σε σκαφαίους, καθώς δεν μπορούν να δουν εκ των προτέρων. Επιπλέον, το 35 % ανησυχούσαν για ζητήματα απορρήτου και το 13 % απλά δεν ήθελε να πιάσει την επιτάχυνση.
Ο εκπρόσωπος της οδικής ασφάλειας RAC, Pete Williams, πρότεινε ότι ο λόγος που υποστηρίζουν οι κάμερες οι κάμερες είναι επειδή “χρησιμοποιούνται για την επιτάχυνση που επιβάλλονται από μια ποικιλία υπονοεί και απογοητεύονται παρόμοια εστίαση δεν χρησιμοποιούνται για να πιάσουν εκείνους που συχνά θεωρούν ότι διαπράττουν άλλα αδικήματα κινητήρα”.
Ο Ουίλιαμς συνέχισε να λέει ότι, παρά το γεγονός αυτό, η “πρωταρχική χρήση της κάμερας θα είναι χωρίς αμφιβολία να πιάσει τους οδηγούς επιτάχυνσης”.

Πρόσθεσε: “Με δραστικά λιγότερους αστυνομικούς στην περιπολία αυτές τις μέρες, η επιβολή πολλαπλών αδικημάτων αυτοκινήτων μέσω βιντεοκάμερας μεγάλης εμβέλειας θα μπορούσε να θεωρηθεί ως πολύ πιο αποτελεσματική χρήση του χρόνου της αστυνομίας”.
Πιστεύετε ότι οι κάμερες ταχύτητας μεγάλης εμβέλειας είναι καλή ιδέα; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας παρακάτω …