Category

Το New Mercedes Vito: το κόστος του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και οι προδιαγραφές που εκτελούνται

Mercedes αποκάλυψαν πλήρη στοιχεία σχετικά με το van της τρίτης γενιάς VITO, καθώς και μίνι λεωφορείο, πριν από την πώληση του στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Απρίλιο. Η ποικιλία ξεκινά από £ 17.855 (εξαίρεση VAT) για το συμπαγές φορτηγό καθώς και αυξάνεται σε £ 32.090 (εξαίρεση VAT) για το κορυφαίο minibus tourer.
Για πρώτη φορά το Vito θα προσφέρεται τώρα με μορφές κίνησης με μπροστινό και οπίσθιο τροχό. Υπάρχουν δύο μεταξόνια καθώς και τρία μήκη σώματος για να επιλέξετε από, καθώς και ένα Crewvan καθώς και το μίνι λεωφορείο.
21

Το £ 17.855 συμπαγές φορτηγό, σχεδιασμένο για να ανταγωνιστεί τον μεταφορέα VW καθώς και το Vauxhall Vivaro, παίρνει έναν νέο κινητήρα CDI Diesel που προέρχεται από τη Renault, που δημιουργεί 87bhp καθώς και 230nm ροπής, τροφοδοτώντας τους μπροστινούς τροχούς. Επιτυγχάνει 45,6 mpg με εκπομπές CO2 163G/km. Οι βασικές συσκευές περιλαμβάνουν το Cruise Control, το Bluetooth καθώς και μια οθόνη ήχου TFT 5,8 ιντσών με συνδεσιμότητα USB.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το πρόσθετο σύνολο ασφαλείας περιλαμβάνει το ESP, τα προσαρμοστικά φώτα φρένων, το ενδιαφέρον καθώς και το Crosswind Assist, το Hill-Start Assist, τα φώτα της ημέρας, τους κώδικες βοήθειας διάσωσης, καθώς και ένα σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών. Ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων μετατροπέα ροπής επτά ταχυτήτων είναι optitional.
21

Ο κινητήρας CDI του Euro 5 είναι επίσης διαθέσιμος σε ισχύ εξόδου 112bhp, ενώ το νέο Euro 6 βασικό 2,1 λίτρων πετρελαιοκίνητων σχεδίων τροφοδοσίας τροφοδοσίας με εξόδους που κυμαίνονται από 134bhp έως 187bhp. Αυτά τα σχέδια χρησιμοποιούν την καινοτομία ADBLUE Additive για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, ακόμη και με τον ταχύτερο σχεδιασμό που διαχειρίζεται 47,1mpg καθώς και 158G/km εκπομπές CO2.
Οι τιμές για το Crewvan ξεκινούν από £ 19.390, ενώ το πλήρες μίνι λεωφορείο τουρνουά ξεκινά σε £ 21.405. Το Tourer προσφέρεται στο Pro ή επιλέξτε Spec, με οκτώ θέσεις ως βασικές με την επιλογή του προσδιορισμού εννέα θέσεων.
Διαβάστε την πλήρη αξιολόγηση του νέου Mercedes Vito Van εδώ …