Category

Νέο 2021 Vauxhall Mokka: Οι τιμές και οι προδιαγραφές επιβεβαιώνονται

Vauxhall κυκλοφόρησε μια πλήρη λίστα τιμών για το νέο SUV Mokka δεύτερης γενιάς. Οι τιμές ξεκινούν από £ 20.735 για την παραλλαγή SE σε επίπεδο εισόδου και ανεβαίνουν σε £ 34.970 για το μοντέλο εκτόξευσης εκτόξευσης. Οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να φτάσουν τον Απρίλιο του 2021.
Όταν φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο εκθεσιακούς χώρους, το νέο Vauxhall Mokka θα είναι διαθέσιμο με μια επιλογή βενζίνης, ντίζελ και καθαρών ηλεκτρικών κινητήρων, οι οποίοι θα επιτρέψουν στη βρετανική μάρκα να ανταγωνιστεί με τους Kia Niro, Hyundai Kona και Mini Hatchback.

Τα καλύτερα μικρά SUV και crossovers στην πώληση 2020

Ο τυπικός εξοπλισμός για το entry-level Vauxhall Mokka SE περιλαμβάνει κράματα 16 ιντσών, προβολείς LED και σύστημα ψυχαγωγίας επτά ιντσών με υποστήριξη για το Apple CarPlay και το Android Auto. Οι αγοραστές λαμβάνουν επίσης χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως αυτόματη φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και προειδοποίηση σύγκρουσης.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Mokka Sri μεσαίας εμβέλειας διατιμάται από £ 24.605 και προσθέτει τροχούς 18 ιντσών, μια αντίθετη μαύρη οροφή, γυαλί ιδιωτικού απορρήτου και σκαντζούρια. Υπάρχουν επίσης πρόσθετα χαρακτηριστικά ευκολίας και άνεσης, όπως προσαρμοστικό έλεγχο κρουαζιέρας και θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα.
Ενισχύοντας ξανά, η παραλλαγή SRI NAV Premium ξεκινά από £ 25.810. Βασίζεται στο SRI Spec Mokka με ένα ψηφιακό σύμπλεγμα οργάνων 12 ιντσών και ένα σύστημα ψυχαγωγίας 10 ιντσών με ενσωματωμένη δορυφορική πλοήγηση. Οι αγοραστές λαμβάνουν επίσης αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω και κάμερα στάθμευσης 180 μοιρών.
39
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Τα μοντέλα Elite NAV και Elite Nav της Vauxhall λειτουργούν ως εναλλακτικές λύσεις με την άνεση στις προδιαγραφές SRI της Mokka, με τιμές εκκίνησης ύψους £ 24.405 και £ 25.455 αντίστοιχα. Έχουν σχεδόν τον ίδιο εξοπλισμό με τα αδέλφια τους Sri-Badged, με εξαίρεση ένα θερμαινόμενο τιμόνι και πιο φιλικά προς τα κράματα 17 ιντσών.