Category

«Όλοι αγαπάμε τα σπορ αυτοκίνητα, αλλά δεν είναι αρκετοί από εμάς να τα αγοράζουμε»

φήμες επιμένουν ότι το Alpine A110, το πρόσφατα αναγεννημένο αυτοκίνητο απόδοσης της Renault, έχει το κεφάλι του στο μεταφορικό τεμάχιο. Μας λένε ότι η Renault ξεκινά ένα πρόγραμμα κοπής κόστους £ 1,8 δισ. Και ότι πολύ λίγα είναι από το τραπέζι. Το κλείσιμο των εργοστασίων, οι απώλειες θέσεων εργασίας και η απόσυρση από τη Formula 1 έχουν αναφερθεί όλα στα συνοδευτικά κουτσομπολιά και έτσι έχει και τη σφαγή του κριτικού coupe του Alpine.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Φυσικά, αυτά τα νέα δεν λαμβάνονται καλά σε τέταρτα ενθουσιώδη αυτοκινήτων. Αγαπάμε την ιδέα των συναρπαστικών αυτοκινήτων και των εμπορικών σημάτων αυτοκινήτων. Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης αντανακλούν την υπερχείλιση με τις απόψεις, τις εικόνες και τον πολιτισμό που τους περιβάλλουν. Αλλά υπάρχει ο κίνδυνος του αυτοκινήτου που σχηματίζει μια αποσύνδεση με τον πραγματικό κόσμο. Αυτός είναι ένας κόσμος όπου λειτουργούν οι παγκόσμιοι κατασκευαστές αυτοκινήτων, όπως η Renault, όπου κάθε αυτοκίνητο πρέπει να βρει μια αγορά, στη συνέχεια να μετατρέψει ένα κέρδος.

«Ίσως δεν έχουμε δει το τελευταίο από το καταδικασμένο αυτοκίνητο Dyson»

Τα αυτοκίνητα όπως το Alpine A110 αγαπούνται από τους ενθουσιώδες. Μια ιστορική μάρκα έφερε πίσω με ένα εκπληκτικό, επικεντρωμένο σε οδηγό, σχετικά οικονομικά αποδοτικό coupe? Τι δεν σας αρέσει; Αλλά πόσοι από τους ανθρώπους που διακηρύσσουν τη λαμπρότητα του αγόρασε ένα; Το Audi TT ήταν το μικρότερο κουπέ της Ευρώπης το 2019 με πάνω από 8.500 πωλήσεις, το Alpine A110 ήταν δεύτερο με λίγο περισσότερο από το ήμισυ. Μόνο τον Μάρτιο του 2020, η Renault πούλησε πάνω από 14.000 clios και 4.500 Zoes, παρά την αναδυόμενη πανδημία.