Uncategorized

“Οι Κινέζοι έρχονται – και πολύ συναρπαστικό είναι πάρα πολύ”

οι Κινέζοι έρχονται! Ήταν η κραυγή πολλών κατασκευαστών κατά την τελευταία δεκαετία, ειδικά τα παλιά «εμπορικά σήματα» (Hello Kia, Skoda, Hyundai) που έχουν περάσει ψηλά και θέλουν να βάλουν σαφές χώρο μεταξύ τους και αυτό που περιμένουν να είναι νέος προϋπολογισμός υποψήφιοι από την Άπω Ανατολή. Αυτή την εβδομάδα, μπορούμε να αποκαλύψουμε ότι οι Κινέζοι είναι, πράγματι, έρχονται. Και πόσο συναρπαστικό είναι επίσης.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η Geely, ιδιοκτήτης της Volvo και της εταιρείας ταξί του Λονδίνου, θα πουλήσει αυτοκίνητα στο Ηνωμένο Βασίλειο «μέσα στα επόμενα δύο χρόνια». Είτε φορούν ένα σήμα Geely είτε κάτω από το εμπορικό σήμα Emgrand ή άλλο νέο όνομα, δεν γνωρίζουμε ακόμα. Αλλά μιλώντας με τον Geely Folk και τον επικεφαλής σχεδιαστή του Brit Peter Horbury αυτή την εβδομάδα στο Stow Motor Show του Πεκίνου, διαπιστώσαμε ότι μια σειρά αυτοκινήτων – ξεκινώντας από ένα SUV – θα είναι σύντομα εδώ.
• Τα καλύτερα SUV για αγορά
Ο Πέτρος μου έδειξε γύρω από το Geely Emgrand GS, ένα SUV μεγέθους Nissan Qashqai με μια εκπληκτική αίσθηση του στυλ (αναπάντεχα δεδομένου του ιστορικού του Horbury). Είναι γεμάτη τεχνολογία, καθώς και χτισμένη ως KIA και έχει κάποια γοητευτικά κινεζικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού που θα απευθύνονται στους δυτικούς αγοραστές. Ω, και θα καθίσει σε μια πλατφόρμα που αναπτύχθηκε με τη Volvo.
Αυτό που πάντα με ευχαριστεί για τις εταιρείες της Άπω Ανατολής είναι η ταχύτητα με την οποία βελτιώνονται. Έχουν επίσης επενδύσεις πίσω τους – η ομάδα σχεδιασμού του Peter Horbury έχει αυξηθεί από τέσσερα άτομα σε 350 σε όλο τον κόσμο σε μόλις τέσσερα χρόνια.
Όπου οδηγεί ο Geely, άλλοι θα ακολουθήσουν. Οι κινεζικές μάρκες είναι, επιτέλους, κοιτάζουν τη Δύση – αυτό είναι καταπληκτικά νέα για αγοραστές αυτοκινήτων και οπαδούς εδώ, αν όχι άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων.
Η MG είναι κινεζική ανήκουν αυτές τις μέρες και είναι επίσης ντεμπούτο σε ένα SUV badged GS – αλλά σε μια οικιακή εκπομπή αυτή την εβδομάδα. Το London Motor Show ξεκινά την Παρασκευή και είμαστε ενθουσιασμένοι που το υποστηρίζουμε. Η προεπισκόπηση μας στη σελίδα 22 έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για μια καταπληκτική μέρα.
Ανυπομονώ για την εισροή κινεζικών αυτοκινήτων; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω…