Uncategorized

Η Hyundai στοχεύει στο Nissan Juke με νέο SUV Baby SUV

Η Hyundai σχεδιάζει να ενισχύσει τη σειρά SUV με την προσθήκη ενός νέου αντίπαλου για το Nissan Juke στην περιοχή του μέσα στους επόμενους 18 μήνες, το Car Express μπορεί να αποκαλύψει – και ο κατάσκοπος μας Οι φωτογράφοι έχουν ήδη πιάσει δοκιμές στο δρόμο.
Ο κορεατικός παραγωγός ευχαρίστησε την ισχυρότερη απόδοση πωλήσεων στην ευρωπαϊκή ιστορία με το SUV Tucson, το οποίο έχει γίνει το ταχύτερο μοντέλο της εταιρείας στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, επειδή ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα crossovers στην αγορά
Τώρα οι ανώτερες πηγές επιβεβαίωσαν ότι το Tucson είναι πιθανό να ενταχθεί στη σύνθεση με ένα μικρότερο μοντέλο που θα δώσει στην Hyundai έναν κατάλληλο αντίπαλο για τους μεγάλους πωλητές Juke, Renault Captur και Peugeot 2008.
Το νέο αυτοκίνητο είναι πιθανό να βασίζεται στο πλαίσιο του υπάρχοντος i20, το οποίο είναι μόνο δύο χρόνια στη ζωή του. Πιθανότατα θα πάρει τους πιο πρόσφατους κινητήρες από το νέο i30, αν και-ένα μείγμα υπερτροφοδοτούμενων 1,0 τριών κυλίνδρων και 1,4 τετρακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και 1,6 ντίζελ που παρέχεται σε τουλάχιστον δύο καταστάσεις συντονισμού.
Η αποκλειστική μας εικόνα δείχνει πώς το νέο μοντέλο θα μπορούσε να πάρει μερικά σημάδια από την ιδέα Intrado του 2014, την οποία η Hyundai χρησιμοποίησε για να δείξει πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα σχεδιασμού του σε ένα SUV μωρών. Θα μπορούσε να φτάσει στο πλαίσιο του Facelift της κύριας σειράς i20, το οποίο είναι πιθανό να υιοθετήσει την μάσκα «καμπύλης εξάγωνου» που έχει εισαχθεί στο νέο i30 και το αναθεωρημένο i10.
Το i20 SUV είναι πιθανό να εισαχθεί πριν από το τέλος του 2017. Θα τοποθετηθεί στην περιοχή δίπλα στο σημερινό μικρό crossover της Hyundai, το IX20 MINI-MPV, το οποίο είχε ανασταλεί μόνο πέρυσι. Ωστόσο, δεδομένης της ζήτησης για αυτοκίνητα με συμβατικό ύψος καθισμάτων, αλλά μια ψηλότερη οροφή, είναι πιθανό ότι το IX20 θα πέσει εντελώς από τις επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, στο τέλος της ζωής του τρέχοντος αυτοκινήτου.
Η σύμβαση ονομασίας για το νέο μοντέλο δεν έχει ακόμη καθοριστεί, αλλά η Hyundai μετακόμισε πρόσφατα στο εμπορικό σήμα μια σειρά πιθανών κονκάρδων. Εφαρμόστηκε νωρίτερα αυτό το μήνα για να εγγραφείτε IX45, IX55, IX15, IX25 και IX30.

Η μετεγκατάσταση δεν πρέπει να θεωρείται ως σημάδι ότι όλα αυτά τα αυτοκίνητα θα εμφανιστούν σύντομα. Εν πάση περιπτώσει, η Hyundai στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει μετακινηθεί προς μη-numerical ονόματα για τα SUV του, όπως το Tucson.
Ωστόσο, είναι ένας σαφής δείκτης ότι η Hyundai βλέπει πολλά περιθώρια για την προσθήκη πρόσθετων μοντέλων «IX» (το πρόθεμα που χρησιμοποίησε η επιχείρηση σε crossovers σε ορισμένες περιοχές του κόσμου) τα επόμενα χρόνια.
Τι πιστεύετε για το νέο SUV του Hyundai; Ενημερώστε μας παρακάτω …