Category

«Χαρούμενα 30α γενέθλια σε εμάς. Εκτός από τις τεράστιες ευχαριστίες σας »

τριάντα χρόνια πίσω αυτή την εβδομάδα σε ένα σκοτεινό γραφείο στο κεντρικό Λονδίνο, μια ομάδα ενθουσιασμένων δημοσιογράφων που εργάζονταν εξαιρετικά μεγάλες ώρες για να εισαγάγουν ένα νέο κανονικό περιοδικό αυτοκινήτων και φορτηγών – Περιοδικό φορτηγών με διαφορά. ένα με τον επισκέπτη στο κέντρο ό, τι κάνει.
Το Auto Reveal γεννήθηκε και, παρά την ομάδα που ουσιαστικά ξεχνώντας ότι έπρεπε να κάνουν το πρόβλημα δύο στην απόλαυση να πάρει το πρώτο από την πόρτα, δεν έχει κοιτάξει πίσω. Παραμένει πολύ δημοφιλές κανονικό περιοδικό της Βρετανίας με κάποιο περιθώριο, με ένα εξαιρετικά επιτυχημένο χώρο μαζί με αυτό αυτές τις μέρες.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Έχουμε αναπτύξει το δικό μας αυτοκίνητο: το κάθισμα MII by Car Express
Και ως διατήρηση αυτού του πρώτου ζητήματος, η κατανόηση του τι σας κάνει να ενθουσιαστείτε για αυτήν την εταιρεία καθώς και για το τι θέλετε να καταλάβετε είναι αυτό που μας κάνει διαφορετικούς. Αυτό είναι δεδομένου ότι είστε σαν εμάς: τα αυτοκίνητα και οι οπαδοί των φορτηγών που είναι ενθουσιασμένοι από τα εκπληκτικά νέα αυτοκίνητα και φορτηγά που έχουν συνεχίσει να έρχονται σε εμάς τα τελευταία 30 χρόνια, απογοητευμένοι από τις αδικίες που συνεχώς συσσωρεύονται από τους αυτοκινητιστές καθώς και εντυπωσιάζονται από το Fantastic (και σε ορισμένες περιπτώσεις περίεργοι) Οι άνθρωποι που εργάζονται στη φανταστική αυτοκινητιστική βιομηχανία.
Έχουμε καταρτίσει μια λίστα με τα 30 κορυφαία αυτοκίνητα και φορτηγά από τα τελευταία 30 χρόνια, με βοήθεια από μερικά από τα γνωστά πρόσωπα από το αυτοκίνητο να αποκαλύπτουν τις δεκαετίες.
Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Τα επόμενα 30 χρόνια θα φέρουν μαζί του πολύ περισσότερες προκλήσεις, πολύ περισσότερη τροποποίηση καθώς και ένα ολόκληρο σωρό απόλαυσης – πιθανότατα ακόμη περισσότερο από ό, τι έχουμε δει επειδή η πρώτη μέρα του Car Express.
Και έχετε το λόγο μας ότι θα συνεχίσετε να βρίσκεστε στο επίκεντρο ό, τι κάνουμε. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες που επιλέγετε το αυτοκίνητο αποκαλύπτουν, καθώς θα συνεχίσουμε να σας φέρνουμε το καλύτερο που έχει να προσφέρει ο κόσμος των αυτοκινήτων και των φορτηγών για τα επόμενα 30 χρόνια καθώς και πέραν αυτού.
Κοιτάξτε πίσω στα 30 χρόνια του περιοδικού CAR αποκαλύψτε το περιοδικό με αναδρομική επιφάνεια μερικών από τα προηγούμενα καλύμματα μας …