Category

“Η BMW έχει καταλάβει την τέχνη της προκλητικής αντίδρασης”

ήταν ο Oscar Wilde που ήρθε με την παλιά παροιμία, “υπάρχει μόνο ένα πράγμα χειρότερο από το να μιλήσουμε, καθώς και για αυτό δεν μιλάμε” . Πρέπει να φανταστείτε ότι η ομάδα στυλ της BMW τον εκτιμά έντονα τις τελευταίες εβδομάδες – πρώτον, μετά το ντεμπούτο της αμφισβητήσιμης σειράς 4, καθώς και τώρα με την έκθεση της νέας εμβολής EV της εταιρείας, το IX.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η Front End διαχωρισμένη γνώμη της 4ης σειράς Coupé, ωστόσο το φούρνο στο κοινωνικό δίκτυο σχετικά με το στυλ του ηλεκτρικού SUV υποδηλώνει ότι η BMW έχει καταλάβει τουλάχιστον την τέχνη να προκαλεί αντίδραση με τις νέες δημιουργίες της.

Νέο 2022 Nissan Qashqai E-Power Hybrid ενώνει το Range

Οι εμφανίσεις στην άκρη, το IX φαίνεται ένα τεχνικό ταξίδι de force σε χαρτί, με επίπεδα υπολογιστικής ισχύος που προηγουμένως αόρατο σε μια BMW, μια μπαταρία 100kWh-plus που υπόσχεται πολύ περισσότερο από 370 μίλια εύρους, καθώς και 200kW της γρήγορης φόρτισης για να το αναπληρώσετε σε χρόνο διπλής ποιότητας.
Τα νέα αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνουν επίσης διαβεβαίωση για όσους δεν θέλουν τα οχήματά τους να μοιάζουν με κάτι από το Battlestar Galactica. Διατίθεται με τη μορφή του επόμενου Nissan Qashqai, που προεπισκόπησε στις «επίσημες» κατασκοπευτικές φωτογραφίες, καθώς και απογυμνώθηκε από τη μεταμφίεση στις ειδικές μας εικόνες.
Ενώ το IX είναι απόδειξη της ευελιξίας που μπορεί να φέρει μια ετικέτα κόστους βόρεια των £ 100.000, το Qashqai πρέπει να παράσχει βελτιώσεις στους πελάτες που χρησιμοποιούνται για την πληρωμή λιγότερο από £ 300 το μήνα για το αυτοκίνητό τους. Με βάση την κατανομή των χαρακτηριστικών της, φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Υπάρχει μια νέα πλατφόρμα που αναπτύχθηκε για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση, καθώς και ενώ το Diesel έχει πάει, ένα μείγμα ήπια υβριδίου καθώς και το νέο υβριδικό E-Power θα έπρεπε να είναι φθηνό επαρκές για να μας ωθήσει αμέτρητα ακόμη περισσότερο κατά μήκος του δρόμου προς την ηλεκτροδότηση ( χωρίς την απαίτηση για υποδοχή βύσματος).
Σαν όλα αυτά δεν ήταν αρκετά, το Qashqai θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έτσι, ενώ το IX είναι μια ματιά στο μέλλον της αιμορραγίας, το νέο Qashqai είναι μια εξαιρετικά γνήσια πρόταση. καθώς και ένα ουσιαστικό σε αυτό.
Τι πιστεύετε για τη νέα BMW IX; Ας καταλάβουμε στην ενότητα σχολίων …