Category

Οι απαγορευμένοι οδηγοί θα πρέπει να γίνουν για να επαναληφθούν οι δοκιμές τους, οι εκστρατείες ασφαλείας λένε

οι αυτοκινητιστές με απαγορεύσεις οδήγησης θα πρέπει να γίνουν για να επαναληφθούν τη δοκιμή οδήγησης πριν λάβουν τις άδειες τους πίσω, μια έκθεση για την οδική ασφάλεια έχει ολοκληρωθεί. Επί του παρόντος, μόνο μια χούφτα απαγορευμένων οδηγών γίνονται για να επαναλάβουν τις εξετάσεις οδήγησης τους, με την περισσότερη εκτέλεση της άδειας πίσω μετά από μια καθορισμένη χρονική περίοδο.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Μια αναφορά για την οδική ασφάλεια από την ομαδική κοινοβουλευτική ομάδα ποδηλασίας δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να επιβάλει “συχνότερες δοκιμές σε οδηγούς που έχουν διαπράξει αδικήματα”.
Οι προτάσεις έλαβαν υποστήριξη από ανώτερα αστυνομικά στοιχεία. Ο επικεφαλής του ντετέκτιβ επαινούσε τον Paul Rickett, από την Μητροπολιτική Αστυνομία, δήλωσε: “Η επανεξέταση και η αναλογία σε τακτική βάση θα ήταν εξαιρετικά ευεργετική”.
• Όλο και περισσότεροι οδηγοί με 12 πόντους στην άδειά τους αποφεύγουν την απαγόρευση οδήγησης
Η έκθεση ζήτησε επίσης από την κυβέρνηση να κλείσει ένα κενό που επιτρέπει στους οδηγούς με 12 ή περισσότερα σημεία να ξεφύγουν από την απαγόρευση οδήγησης, παρακαλώντας θα τους προκαλούσε «εξαιρετικές δυσκολίες», όπως η απώλεια εργασίας. Υπάρχουν περισσότεροι από 8.500 οδηγοί με 12 ή περισσότερα σημεία στην άδειά τους – πράγμα που θα οδηγήσει σε αυτόματη απαγόρευση – εξακολουθεί να οδηγεί στους δρόμους μας.
Η Ruth Cadbury, συμπρόεδρος της ομάδας, δήλωσε: “Η απειλητική συμπεριφορά από τους οδηγούς οχημάτων προς πιο ευάλωτους χρήστες του δρόμου που βρίσκονται σε ποδήλατα και με τα πόδια είναι συνήθως ανεκτό και σπάνια τιμωρείται.
“Η αστυνομία των δρόμων μας είναι ανεπαρκής και οι άνθρωποι που έχουν κατά λάθος και συνηθισμένα τον νόμο, επιτρέπεται να συνεχίσουν να είναι απειλή στους δρόμους μας”.
Πρέπει να γίνουν απαγορευμένοι οδηγοί για να επαναλάβουν τη δοκιμή τους; Πείτε μας τι πιστεύετε στα παρακάτω σχόλια …
Πρώτα αυτοκίνητα στο Auto Express …
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να μάθετε να οδηγείτε, να αποκτήσετε την άδεια οδήγησης και να επιλέξετε το πρώτο σας αυτοκίνητο …
Μαθαίνοντας να οδηγείτε
Πώς να λάβετε την άδεια οδήγησης
Ποιος είναι ο κωδικός αυτοκινητόδρομου;
Τα καλύτερα εντατικά μαθήματα οδήγησης

Περάστε τη δοκιμή οδήγησης
Δοκιμή θεωρίας οδήγησης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Δοκιμή αντίληψης κινδύνου: Τι να περιμένετε και πώς να περάσετε
Δοκιμή οδήγησης ‘δείξτε μου, πείτε μου’ ερωτήματα: συμβουλές και συμβουλές
Πρακτική δοκιμή οδήγησης: Πώς να περάσετε
Εξηγούνται τα ποσοστά επιτυχίας δοκιμής οδήγησης
Δοκιμή προϊόντων δοκιμής δοκιμής οδήγησης δοκιμής
Ιστορικό της δοκιμής οδήγησης του Ηνωμένου Βασιλείου

Λήψη του πρώτου σας αυτοκινήτου
Τα καλύτερα πρώτα αυτοκίνητα για νέους οδηγούς
Φθηνότερα αυτοκίνητα για ασφαλισμό
Φθηνότερη ασφάλιση αυτοκινήτων για νέους οδηγούς: Οι κορυφαίες συμβουλές μας

Για όλες τις τελευταίες ειδήσεις αυτοκινήτων, χαρακτηριστικά, συμβουλές και συμβουλές, ακολουθήστε την Auto Express στο Twitter και όπως μας στο Facebook …