Uncategorized

Το New Audi E-Tron Compact Hatch για να οδηγήσει τα σχέδια ηλεκτροδότησης της μάρκας

Audi είναι γρήγορη παρακολούθηση ενός ηλεκτρικού προγράμματος αυτοκινήτων που θα δει τη γερμανική εταιρεία να εκτοξεύει 20 πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέχρι τα μέσα της επόμενης δεκαετίας. Μια σειρά από eVs που δεν έχουν δει ποτέ είναι σε εξέλιξη, αλλά μερικά από τα πιο γνωστά μοντέλα της μάρκας θα κάνουν επίσης τη μετάβαση στην ηλεκτρική ενέργεια.
Ενώ η εστίαση της Audi θα είναι αρχικά στην εκκίνηση των ΗΚ στο ανώτερο άκρο της γκάμας προϊόντων της, όπου μπορούν να γίνουν μεγαλύτερα κέρδη, ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα που θα φτάσει θα είναι ένα συμπαγές hatchback που θα διατιμηθεί από περίπου £ 30.000.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Audi E-Tron μακροπρόθεσμη κριτική δοκιμής
Ένας αντίπαλος για το επερχόμενο Volkswagen ID.3, καθώς και το μοντέλο 3 Tesla, θα λειτουργήσει ως σημείο εισόδου της Audi στην ιδιοκτησία της EV. Το αυτοκίνητο θα είναι το πρώτο από τα τρία Audi EVs που θα βασίζονται στην αρχιτεκτονική MEB της ομάδας VW, που δημιουργήθηκε για συμπαγή έως οχήματα μεσαίου μεγέθους.
3

Προβλέπονται στις αποκλειστικές μας εικόνες, το μοντέλο, το οποίο αναμένεται να διαθέτει στο όνομά του «E-Tron» ή «EO1», θα είναι παρόμοιο σε μέγεθος με ένα Audi A3, αλλά έχει μεγαλύτερα επίπεδα εσωτερικού χώρου που προσφέρει η νέα πλατφόρμα.
Η τοποθέτηση της Audi ως μάρκα premium στην ομάδα VW δείχνει ότι δεν είναι πιθανό να προσφέρει το αυτοκίνητο με την μικρότερη μπαταρία 45kWh του ID.3. Αντ ‘αυτού, η επιλογή θα είναι μεταξύ των ρυθμίσεων 58kWh και 77kWh. Αυτό πρέπει να προσφέρει μια σειρά από τουλάχιστον 250 μίλια, με δυνατή έως και 320 μίλια σε μια έκδοση μεγαλύτερης μπαταρίας που είναι πιθανό να ανταγωνιστεί το μοντέλο 3 στην τιμή.