Category

Το New Seat Leon εισέρχεται στην παραγωγή

που ξεκίνησε την παραγωγή του ολοκαίνουριου Leon στο εργοστάσιό της στο Martorell της Ισπανίας, συμμορφωθείτε με μια επένδυση περίπου 800 εκατομμυρίων ευρώ (£ 650 εκατομμύρια) σε νέες εγκαταστάσεις εκτός από τη μελέτη ερευνών οχημάτων ως καλά ως ανάπτυξη.
Ο νεοφερμένος θα αναπτυχθεί μαζί με τα μοντέλα Ibiza, Altea καθώς και Exeo, καθώς και βοηθήματα για την εξασφάλιση 1.600 εργασιών στο Martorell καθώς και άλλα 6.000 στην αλυσίδα εφοδιασμού. Με την εισαγωγή ενός νέου bodystyle τριών θυρών, καθώς και μια παραλλαγή περιουσίας για πρώτη φορά, το Seat πιστεύει ότι θα είναι σε θέση να προσλάβει νέο προσωπικό στο μέλλον.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ο Δρ Andreas Tostmann, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Παραγωγής, δήλωσε: “Με το νέο Leon έχουμε αυξήσει την αποτελεσματικότητα κατά 10% και κατέληξε να είναι πιο ευέλικτη, εγγυώντας έτσι τη βελτιστοποίηση του κόστους παραγωγής”.
Ο νέος Leon χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς πλατφόρμα MQB με το ολοκαίνουργιο VW Golf καθώς και το Audi A3, καθώς και με την επιλογή οκτώ κινητήρων, συμπεριλαμβανομένου ενός ναυαρχικού κελύφους 181bhp 2.0 TDI καθώς και ενός TDI 1,6 λίτρων με τα δύο με τα 89bhp ή 104bhp.
Οι επιλογές βενζίνης Turbo περιλαμβάνουν 1,2 TSI με 85bhp ή 104bhp, 120bhp 1,4 TSI καθώς και 178bhp 1,8 TSI. Ένα 138bhp 1.4 TSI με απενεργοποίηση του κυλίνδρου θα κυκλοφορήσει αργότερα σε μεταγενέστερη ημερομηνία.
Το κάθισμα των πέντε πόρων Leon κοστίζει από £ 15.670, με τις πρώτες παραδόσεις του Ηνωμένου Βασιλείου τον Μάρτιο του 2013.