Uncategorized

Η BMW 1 σειρά λαμβάνει μέτρια facelift για το 2017

Η BMW έχει εκθέσει μια σειρά από αναβαθμίσεις για τη σειρά 1, συμπεριλαμβανομένων των μικρών tweaks styling μέσα καθώς και έξω, ψυχαγωγία καθώς και αναβαθμίσεις καινοτομίας, καθώς και μια ανάπτυξη της ποικιλίας με τρία νέα μοντέλα ειδικής έκδοσης. Η νέα, ανανεωμένη 1 σειρά θα εμφανιστεί στην πώληση τον Ιούλιο.
• Τα καλύτερα hatchbacks στην πώληση 2017
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Τα τσιμπήματα εξωτερικού στυλ θα εμφανιστούν μόνο στα τρία νέα σχέδια ειδικής έκδοσης-η έκδοση Sport Line Edition, Edition M Sport Shadow καθώς και BMW M140I Edition Shadow. Δεν υπάρχουν νέα πάνελ, ωστόσο αυτά τα οχήματα «σκιάς» ξεχωρίζουν με πλαίσια γρίλης νεφρών ζωγραφισμένα σε μαύρο χρώμα, καθώς και μαύρα ένθετα στους προβολείς LED καθώς και καπνιστές, πιο σκούρα LED. Οι προτάσεις εξάτμισης είναι χρωματισμένες μαύρες και σε αυτά τα οχήματα, ενώ δύο νέα χρώματα χρώματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σώμα – παραθαλάσσιο μπλε καθώς και ηλιοβασίλεμα πορτοκαλί.
7
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Τα οχήματα σκιών παίρνουν επίσης νέα σχέδια ζάντων αλουμινίου. Η σειρά Sport Line Shadow 1 έρχεται εξοπλισμένη με ειδικές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών ως στάνταρ, ωστόσο το M Sport καθώς και οι εκδόσεις σκιών M140I έχουν μεγαλύτερα σχέδια 18 ιντσών. Σε όλη τη σειρά, είναι διαθέσιμα πέντε νέα στυλ τροχών κράματος σε μεγέθη 17 ιντσών καθώς και 18 ιντσών.
• Νέο 2018 BMW Series Found Testing
Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι πολύ πιο ορατές, καθώς θα λειτουργούν σε κάθε σειρά 1, όχι μόνο τα σκιά αυτοκίνητα. Ένα επανασχεδιασμένο binnacle με ένα μαύρο πάνελ συνοδεύεται από νέα γυαλιστερό μαύρο περίβλημα για τους ελέγχους στην κεντρική κονσόλα. Άλλα μικρά τσιμπήματα περιλαμβάνουν επανασχεδιασμένες αεραγωγές αέρα, ένα κινούμενο κάλυμμα για τον cupholder plus Chrome Trim για τα κουμπιά παραθύρων. Οι νέες επιλογές εσωτερικού χώρου κάνουν και την περικοπή.
7

Από την άποψη της τεχνολογίας καμπίνας, τα τεράστια νέα είναι μια αναβαθμισμένη διαμόρφωση ψυχαγωγίας με το πιο πρόσφατο σύστημα IDRIVE, το οποίο διαθέτει ένα touchpad ενσωματωμένο στον ελεγκτή καθώς και μια νέα ατομική διεπαφή. Εκείνοι που προδιαγράφουν το σύστημα πλοήγησης εμπειρογνωμόνων παίρνουν μια οθόνη αφής 8,8 ιντσών με φωνητικούς ελέγχους.
Τα νέα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας τύπου ένα μέρος των αναβαθμίσεων της σειράς 2017 1. Οι υπηρεσίες BMW ConnectedDrive υποδηλώνουν ότι η σειρά 1 προσφέρεται με την κυκλοφορία ιστού σε πραγματικό χρόνο καθώς και με πληροφορίες στάθμευσης αυτοκινήτων στο δρόμο. Η Microsoft Exchange για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολόγια καθώς και επαφές αποτελεί μέρος της δέσμης.
Σχετικά βίντεο από την Autovia

Το νέο Honda Civic πηγαίνει μετά τη σειρά BMW 1 | express αυτοκινήτου

βιντεοκασέτα

Το νέο Honda Civic πηγαίνει μετά τη σειρά BMW 1 | express αυτοκινήτου

25/03/22

BMW 1 Σειρά M Αξιολόγηση Coupe – Car Express

20/05/11

Αξιολόγηση σειράς BMW 4 – Car Express

19/09/13

Αξιολόγηση σειράς BMW 4 – Car Express

07/08/13

BMW 3 Σειρά GT Αξιολόγηση – Car Express

22/03/13

BMW 5 Series Touring Video Αξιολόγηση – Auto …

18/06/10

Κάτω από το καπό τα πράγματα παραμένουν αμετάβλητα, ωστόσο οι τεράστιες τροποποιήσεις κάτω από το δέρμα ενδέχεται να εμφανιστούν το επόμενο έτος με ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο τρίτης γενιάς. Έχουμε εντοπίσει τη σειρά 2018 1 που υποβάλλονται σε πρώιμη αξιολόγηση, καθώς και μπορείτε να ελέγξετε ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι στιγμής εδώ.
Τι πιστεύετε για την αναβαθμισμένη σειρά 1; Ας καταλάβουμε στα σχόλια …