Category

Φορολογικό όριο που πρέπει να κοπεί στα 85g/km;

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να καταργήσει την απαλλαγή από τον φόρο οδικής κυκλοφορίας για τα αυτοκίνητα που εκπέμπουν λιγότερο από 100g/km του CO2 ως μέρος ενός μεγάλου κούνημα.

Έτσι, τα στοιχεία της κρατικής ανώτερης αγοράς, που προβλέπουν ότι το βήμα μπορεί να χτυπήσει τους προσωπικούς αυτοκινητιστές το 2016, να συμμορφωθούν με τα επιχειρηματικά αυτοκίνητα του 2015 και τις αλλαγές φόρου φορτηγών.

Το Westminster στοχεύει να ικανοποιήσει αυστηρούς στόχους της ΕΕ για τη μείωση των τυπικών νέων αυτοκινήτων και του φορτηγού CO2 από το επίπεδο 138,1G/km του περασμένου έτους έως τα 95g/km μέχρι το 2020. Ωστόσο, το Υπουργείο Οικονομικών πρέπει να μειώσει τη ζώνη απαλλαγής από τον φόρο οδικής εξόδου για τη διατήρηση των εσόδων. Οι εμπιστευματοδόχοι της αγοράς υποδεικνύουν ότι μόνο τα αυτοκίνητα που εκπέμπουν 85G/km καθώς και παρακάτω θα απαλλάσσονται το 2016 – εξαιρουμένων των νέων 87G/km Fiesta Econetic – καθώς και ότι αυτό θα μειωθεί κάθε χρόνο έως το 2020.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

“Το πρόσφατο σχέδιο προϋπολογισμού σηματοδότησε την απαίτηση για αναδιάρθρωση του VED”, δήλωσε ο διευθυντής των κυβερνητικών υποθέσεων της Ford Christophe Clarke. “Το 2016, το συμπλήρωμα ντίζελ σε επιχειρηματικά αυτοκίνητα και φόρο φορτηγών θα αφαιρεθεί. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει ένα χρονοδιάγραμμα. ”

Ο Paul Everitt, από την κοινωνία των κατασκευαστών αυτοκινήτων, καθώς και από τους εμπόρους (SMMT), συμφώνησε ότι ήταν πιθανό να αναστατώσει. “Το πολύ καλύτερο που κάνουμε στο χτύπημα των στόχων του CO2, τόσο λιγότερος φόρος θα λάβει η κυβέρνηση”, δήλωσε. Ωστόσο, αναμένει ότι «προειδοποίηση τριών ετών σχετικά με τις μεταβολές των οδικών φορολογίας», επομένως τα σχέδια για το 2016 θα πρέπει να ανακοινωθούν στον προϋπολογισμό του επόμενου έτους.