Uncategorized

Το DS 5 Facelift κάνει το διάλειμμα της μάρκας DS από την Citroen Official

DS, τελικά παρουσιάστηκε επισήμως ως μάρκα Go-It-Alone στην Ευρώπη με την αποκάλυψη του Facelifted DS 5.
Οι αναθεωρήσεις βλέπουν την ήδη εντυπωσιακή καταπακτή να πάρει μια πιο τολμηρή, ακόμη και πολύ πιο πολυτελή εμφάνιση, καθώς η DS προσπαθεί να εδραιωθεί ως ένα κομψό εναλλακτικό σε υπάρχοντα αυτοκίνητα και φορτηγούς.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Όλα τα badging Citroen έχουν εξαλειφθεί από το αυτοκίνητο, καθώς διαθέτει ένα αξιοσημείωτο νέο μέτωπο που θα λειτουργήσει ως σχέδιο για μελλοντικά μοντέλα DS.
• Τα καλύτερα οικιακά αυτοκίνητα και φορτηγά για να φτάσουν τώρα
Μια κατακόρυφη εξαγωνική μάσκα περιβάλλεται από το Chrome, καθώς και ένα μεγάλο λογότυπο DS στο κέντρο του. Στο πλάι, τα DS ‘Wings’ ρέουν αβίαστα στους προβολείς Xenon, οι οποίοι περιβάλλονται από τη νέα υπογραφή φωτός LED της μάρκας.
17

Ένα επιπλέον σήμα DS κάθεται στο καπό του αυτοκινήτου, ενώ η κορυφή των φώτων διαθέτει ένα μοτίβο που παράγεται από το μονόγραμμα DS – το οποίο χρησιμοποιείται επίσης μέσα στις λαβές της πόρτας καθώς και στην κεντρική κονσόλα. Τα γνωστά σημάδια στυλ Saber του DS 5 διατηρούνται καθώς και η ροή από την ιδέα των φώτων μέχρι την άκρη του καπό. Η σιλουέτα των αυτοκινήτων και του φορτηγού παραμένει αμετάβλητη, ενώ το πίσω μέρος είναι εξοικειωμένο, με τα φανταχτερά πίσω φώτα “Flame Thrower” καθώς και με δίδυμες ράβδους.