Category

Νέο 2019 Mercedes-AMG CLA 35 Απελευθερώθηκε με 302bhp

Αυτή είναι η νέα Mercedes-AMG CLA 35. Φτάνοντας ως η πιο ζεστή έκδοση της νέας δεύτερης γενιάς CLA Small Coupe-Saloon, ενώνει τη νεοσυσταθείσα σειρά της εταιρείας της εταιρείας των μοντέλων απόδοσης AMG σε επίπεδο εισόδου 35.
Είναι το τρίτο αυτοκίνητο που θα ανακοινωθεί για τη νέα σειρά 35, παράλληλα με το νέο 35 hatchback και το σαλόνι. Power-Wise, τα νέα μοντέλα αναπτύσσονται για να αναλάβουν όσους αρέσουν στο Volkswagen Golf R και Honda Civic Type R.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Νέα Mercedes-AMG Μια αναθεώρηση 35 hatchback
Όπως και το υπόλοιπο της σειράς AMG 35 της Mercedes, το Hot CLA θα χρησιμοποιήσει έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων, ένα επανασχεδιασμένο εσωτερικό και μια χούφτα σπορ σχεδιασμού μέσα και έξω. Θα φτάσει στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους.
25
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Αντίθετα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το νέο AMG CLA 35 τροφοδοτείται από τον ίδιο υπερσυμπιεστή τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων ως AMG A 35 Hatch, που παράγει 302bhp και 400nm ροπής. Τροφοδοτεί τη ισχύς του μέσω ενός πανομοιότυπου κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων και συστήματος μετάδοσης κίνησης, επιτρέποντας σε αυτό που οι ισχυρισμοί της Mercedes είναι ένα σπριντ 0-62mph ύψους 4,9 δευτερολέπτων και μια ηλεκτρονικά περιορισμένη μέγιστη ταχύτητα 155 μίλια / ώρα.
Στο εσωτερικό του, οι αγοραστές παίρνουν το σύστημα ψυχαγωγίας MBUX της Mercedes, ένα πολυλειτουργικό τιμόνι AMG, ένα ζευγάρι αθλητικών καθισμάτων με δερμάτινη και μικροσκοπία, κόκκινες ζώνες ασφαλείας και προσαρμόσιμη ρύθμιση φωτισμού περιβάλλοντος με επιλογές χρωμάτων 64 χρωμάτων. Η ενεργοποίηση της φωνής έρχεται επίσης ως στάνταρ, μαζί με κάμερα 360 μοιρών.