Uncategorized

Η τεχνολογία των κυττάρων καυσίμου Nissan E-Bio που παρουσιάζεται στον κόσμο πολύ το πρώτο πρωτότυπο NV200

Nissan έχει εκθέσει αυτό που καλεί το πρώτο όχημα που έχει το πρώτο στερεό οξείδιο του καυσίμου-κυττάρου (SOFC). Πρόκειται για μια πρωτότυπη έκδοση του NV200 Van της μάρκας που μπορεί να τροφοδοτείται με καύσιμο βιο-αιθανόλης-αντί για υδρογόνο που συνήθως συνδέεται με οχήματα κυττάρων καυσίμου.
Το φορτηγό, το οποίο έχει εκτεθεί στη Βραζιλία, μπορεί να τροφοδοτείται από διάφορα είδη προωθητικού, συμπεριλαμβανομένης της αιθανόλης, του νερού με αιθανόλη και του φυσικού αερίου, και οι δύο μετατρέπονται σε ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιώντας το κύτταρο καυσίμου.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Αυτό γίνεται με την ανάμειξη του υδρογόνου που παράγεται χρησιμοποιώντας το καύσιμο με χημικές ουσίες που αντιδρούν με αυτό για να παράγουν ηλεκτρική ενέργεια στη στοίβα κυψελών καυσίμου. Το σύστημα φορτίζει μια μπαταρία 24kWh, ωστόσο η ικανότητα να κρατάει το καύσιμο στο σκάφος παρέχει στο φορτηγό ένα εύρος 373 μιλίων. Αυτό είναι πολύ περισσότερο από την ποικιλία 106 μιλίων στο πλήρως ηλεκτρικό φορτηγό E-NV200.
Η Nissan δηλώνει ότι προσφέρει την ίδια ακριβώς άμεση ροπή καθώς και σιωπηλή λειτουργία ενός μοντέλου πλήρους-EV, ωστόσο, με την ποικιλία ενός συμβατικά τροφοδοτημένου οχήματος. Το καύσιμο Bio-Athanol είναι επίσης βιώσιμη, κατασκευασμένη από ζάχαρη καθώς και καλαμπόκι Οι καλλιέργειες, όπως και ήδη προσφέρονται ιδιαίτερα τόσο στο Βορρά όσο και στη Νότια Αμερική. Αυτό σημαίνει ότι είναι εντελώς απαλλαγμένο από τους περιορισμούς των εγκαταστάσεων τόσο των ηλεκτρικών όσο και των αυτοκινήτων υδρογόνου.
Ο πρόεδρος της Nissan καθώς και ο CEO Carlos Ghosn δήλωσε: “Το E-Bio Fuel-Cell προσφέρει φιλική προς το περιβάλλον μεταφορά καθώς και παράγει πιθανότητες για την περιφερειακή παραγωγή ενέργειας … το νερό με αιθανόλη είναι ευκολότερη και ασφαλέστερη για την αντιμετώπιση των περισσότερων άλλων καυσίμων . Χωρίς την απαίτηση για την παραγωγή νέας υποδομής, έχει φανταστική προοπτική να οδηγήσει την ανάπτυξη της αγοράς. ”
Μάθετε πολύ περισσότερα για την καινοτομία κυψελών καυσίμων με τον γρήγορο οδηγό μας …