Uncategorized

Τα εκπληκτικά αυτοκίνητα από τη συλλογή Andrews για πολλούς εκατομμύρια-λίβρες Go On Sale

μία από τις μεγαλύτερες συλλογές αυτοκινήτων της Αμερικής πρόκειται να πωληθεί στον υψηλότερο πλειοδότη, με 75 αυτοκίνητα από την εξαιρετικά επιθυμητή συλλογή Andrews που ανεβαίνει για δημοπρασία χωρίς τιμή Αποθεματικό. Εκτελείται από τις δημοπρασίες RM, ο κατάλογος της πώλησης περιλαμβάνει τα πάντα, από εξαιρετικά σπάνια αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1930 και εξαιρετικά περιζήτητη Ferraris έως πρωτότυπα αγώνων.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Ποιο είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο;
Οι εκτιμήσεις λένε ότι πολλά από τα αυτοκίνητα πιθανότατα θα φτάσουν πάνω από £ 500.000 το καθένα, με αρκετά σημαντικά κλασικά να πιέζουν ψηλά στα εκατομμύρια. Η τεράστια και εκλεκτική ποικιλία των επιθυμητών αυτοκινήτων κληρονομιάς ανήκει επί του παρόντος στον επιχειρηματία Paul Andrews και στο παιδί του Chris. Η συλλογή τους εκτείνεται σε πάνω από 100 αυτοκίνητα, αλλά πωλούν ένα μεγάλο κομμάτι για να αφιερώσουν πολύ περισσότερο χρόνο στο υπόλοιπο.
22

“Θέλουμε να κατεβούμε σε μικρότερο αριθμό αυτοκινήτων – ίσως 15 έως 20 – ότι έχουμε πολύ ευχαρίστηση στην οδήγηση και ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε γεγονότα με την οικογένεια”, δήλωσε ο Chris Andrews σε δημοπρασίες RM στο Fort Worth του Τέξας.
Παρακάτω είναι τα πέντε κορυφαία σημαντικότερα σημεία των δημοπρασιών RM Auctions Andrews Collection Collection και η συνημμένη γκαλερί αποτελείται από πολλά άλλα σημαντικά αυτοκίνητα από την πώληση:
1963 Διαγωνισμός Shelby Cobra 289
22

Η υπερηφάνεια του τόπου στη δημοπρασία συλλογής Andrews θα είναι αυτός ο αυθεντικός διαγωνισμός Shelby Cobra 289 του 1963. Αυτό το πολύ αυτοκίνητο ήταν το πρώτο αγωνιστικό Cobra που πωλήθηκε στο κοινό και είναι ένα από τα τρία παραδείγματα εργοστασίου ανταγωνισμού που υπάρχουν. Με έναν κινητήρα V8 4,7 λίτρων, αυτοί οι δρομείς κυριάρχησαν στην αμερικανική εγχώρια σειρά αγώνων στις αρχές της δεκαετίας του 1960, χάνοντας μόνο έναν αγώνα σε τρία χρόνια.
1935 Duesenberg Μοντέλο SJ Town Car
22

Ένα από τα πιο χρήσιμα αυτοκίνητα της συλλογής είναι αυτό το 1935 Duesenberg μοντέλο SJ Town Car, που ανήκει για πρώτη φορά στον κληρονόμο της καραμέλας και τον θρύλο του αλόγου Ethel V. Mars. Το προπολεμικό ισοδύναμο των σημερινών £ 1million-plus hypercars, το Duesenberg χαρακτήρισε έναν υπερσυμπιεσμένο κινητήρα ευθείας οκτώ και ήταν ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα της εποχής, κατά μέσο όρο πάνω από 135 μίλια / ώρα στα επίπεδα Salt Bonneville στη Γιούτα. Αυτό το μοντέλο αποκτήθηκε το 2007 για περίπου 4,4 εκατομμύρια δολάρια.
1962 Ferrari 400 Superamerica SWB Convertible
22

Αυτό το 1962 Ferrari 400 Superamerica SWB Convertible είναι ένα από τα έξι που έγιναν ποτέ και τσιμέντου ως ένα από τα πιο χρήσιμα Ferraris που μπορείτε να πάρετε σήμερα. Διαθέτοντας ένα μικρό μπλοκ 4.0-λίτρων V12, το 400 Superamerica είχε περίπου 340bhp και εμφανίστηκε στο show της New York Motor το έτος που χτίστηκε. Ένα παράδειγμα που πωλήθηκε προηγουμένως το 2010 για πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια.

Cadillac V-16 Convertible sedan
22

Αυτό είναι ένα από τα πρώτα παραδείγματα των αξιοσημείωτων μετατρέψιμων sedans του Cadillac. Το όνομα δεν υπερβάλλει: αυτό το τεράστιο αυτοκίνητο του 1930 είχε έναν 16-κυλίνδρο κινητήρα και ήταν το πιο δαπανηρό Cadillac που χτίστηκε ποτέ εκείνη τη στιγμή. Προβλέπεται να πουλήσει για πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες.
Πρωτότυπο Buick Blackhawk
22

Η συλλογή δεν είναι εντελώς γεμάτη από αρχαία κλασικά, όπως δείχνει το πρωτότυπο Buick Blackhawk. Αυτό το αυτοκίνητο με σαγόνι ήταν ένα πρωτότυπο που κατασκευάστηκε από τη General Motors στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και κάτω από διάφορα κομμάτια Buick Automobiles από τη δεκαετία του 1930 μέχρι τη δεκαετία του 1980. Η αξία του είναι δύσκολο να εκτιμηθεί, καθώς είναι πραγματικά μοναδική, αλλά έφερε $ 522.000 στη δημοπρασία της GM το 2009.
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ

Θέλετε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας;
Βρείτε την καλύτερη προσφορά σας από περισσότερους από 4.000 αντιπροσώπους και πωλήστε μέχρι και 1.000 λίρες. Είναι τόσο εύκολο.

Πουλήστε το μεταφερόμενο ‘εξαιρετικό’Trustpilot

Μάθετε για τα πιο ακριβά αυτοκίνητα που πωλούνται ποτέ σε δημοπρασία εδώ