Category

Η αγορά αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου μετατρέπεται στην Ευρώπη για την αγορά κορυφαίων δεξιότητας

της αγοράς της Βρετανίας, παραδέχεται ότι βασίζεται προοδευτικά στην ηπειρωτική Ευρώπη για να καθορίσει καθώς και να δελεαστεί τους μηχανικούς που δεν μπορούν να ανακαλυφθούν στο έδαφος του σπιτιού.
“Υπάρχει ένα χάσμα δεξιοτήτων”, δηλώνει ο Mike Hawes, διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Μοθηρικών κατασκευαστών καθώς και των εμπόρων (SMMT) που αντιπροσωπεύει τους κατασκευαστές αυτοκινήτων καθώς και στοιχείων στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

“Κάθε κατασκευαστής εδώ προσπαθεί να τραβήξει ταλέντο. Εκτός από το καθαρισμό της Ευρώπης για να γεμίσουν τα κενά. Στη Βρετανία, υπάρχει για παράδειγμα μια πραγματική έλλειψη μηχανικών παραγωγής. ”
• Το όχημα που παράγει στο Ηνωμένο Βασίλειο χτυπά ένα δέκα χρόνια υψηλό
Ακόμη και πολλές ασφαλείς, καλά πληρωμένες, ημι-εξειδικευμένες θέσεις στις εταιρείες στοιχείων που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο συμπληρώνονται κυρίως από εργαζόμενους από την ευρωπαϊκή ηπειρωτική χώρα, καθώς οι ομολόγοι τους στη Βρετανία δεν φαίνονται ικανές ή δεν επιθυμούν να αναλάβουν τέτοιες θέσεις εργασίας.
Ο Gareth Jones, Διευθύνων Σύμβουλος της Pritex, κατασκευαστή προϊόντων μόνωσης αυτοκινήτων Somerset, δήλωσε στο Automobile Express: “Περίπου το ένα τοις εκατό των εργαζομένων μας που χρησιμοποιούνται ως μη-UK. Τώρα η πλειοψηφία των εργαζομένων μας είναι από την ΕΕ. ”
Η εμφανής διαθεσιμότητα ημι-εξειδικευμένων, εξειδικευμένων, καθώς και εργαζομένων με υψηλή ειδίκευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την κάλυψη κενών θέσεων αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο υπήρξε θεός για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και στοιχείων.
• Πολύ δημοφιλές οχήματα 2015: Έτος ρεκόρ για πωλήσεις οχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου