Category

Το ντεμπούτο της Γενεύης για μεγαλύτερη και πολύ πιο αποτελεσματική VW Touran MPV

Το ενημερωμένο Volkswagen Touran έχει αποδειχθεί στο Motor Show της Γενεύης 2015, συμμορφώνοντας με την έκθεση της την περασμένη εβδομάδα. Το MPV μεσαίου μεγέθους θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα MQB του VW Golf για πρώτη φορά, καθώς και αναφέρεται ότι είναι μέχρι το 19 % πολύ πιο οικονομικά αποδοτικό από το εξερχόμενο αυτοκίνητο.
Έχοντας προσφέρει πολύ περισσότερα από 1,9 εκατομμύρια μονάδες σε όλο τον κόσμο, διότι κυκλοφορούν το 2003, το Touran είναι ένα απίστευτα απαραίτητο αυτοκίνητα και φορτηγό για την VW. Η μεταφορά του εξέχοντος MPV στην εξαιρετικά ευέλικτη πλατφόρμα MQB της Volkswagen επέτρεψε στους σχεδιαστές να κάνουν τα αυτοκίνητα και το φορτηγό 130mm μακρύτερα καθώς και ακόμη πιο ευρύχωρα μέσα. Τα νέα αυτοκίνητα και φορτηγά χειρίζονται 48 λίτρα πολύ περισσότερο χώρο εκκίνησης, αλλά είναι 62kg ελαφρύτερο συνολικά.
41

Οι οπτικές τροποποιήσεις είναι ελαφρές, με την Volkswagen να ευνοεί την ανάπτυξη και όχι την επανάσταση. Ο κ. VW Head Designer, Klaus Bischoff, δήλωσε: “Εμείς τελειοποιήσαμε την ιδέα του στυλ, ανακαλύπτουμε την σε τοποθεσίες για να του προσφέρουμε μια πιο έντονη ματιά, διατηρώντας παράλληλα μια ισχυρή υποκείμενη συνέχεια. Αυτό που προκύπτει είναι ένα πρωτότυπο με πολύ βελτιωμένο φως καθώς και κομψή εμφάνιση χάρη στα παράθυρα μακράς πλευράς καθώς και στις ακριβείς γραμμές. ”
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στο μπροστινό μέρος, το νέο Touran παίρνει μια ισχυρή μάσκα τριών ράβδων, καθώς και πιο κομψούς επανασχεδιασμένους προβολείς. Τα κορυφαία αυτοκίνητα και τα φορτηγά θα αποκόψουν τα παλιά σχέδια Xenons υπέρ των ολοκαίνουργιων μονάδων LED για ένα ομαλότερο στυλ, καθώς και πολύ καλύτερη νυχτερινή ορατότητα. Ο ανανεωμένος τουρρανός διαθέτει επίσης αποκαταστατικά foglamps καθώς και έναν πιο έντονο μπροστινό προφυλακτήρα, ενώ κάτω από την πλευρά μια επιθετική φέτα σπάει τις διαστάσεις. Στο πίσω μέρος παίρνει γκολφ εμπνευσμένα LED φώτα ουράς, καθώς και ακόμα περισσότερες πτυχές που παρέχουν σε αυτό το MPV μια πιο σπορ καθώς και πολύ πιο δυναμική στάση.
41

Στο εσωτερικό του, ανυψώνει την οθόνη αφής ευαίσθητης στην κίνηση απευθείας από το νέο γκολφ καθώς και το Passat, με λάμψεις από δέρμα καθώς και από κορυφαία πλαστικά εγκοπής διακεκομμένα γύρω από την καμπίνα. Το νέο Touran θα χρησιμοποιήσει ένα αρθρωτό σύστημα ψυχαγωγίας με μεγέθη οθόνης που κυμαίνονται από πέντε έως οκτώ ίντσες, με τα συστήματα που προσφέρονται με ένα προαιρετικό σύστημα θορύβου Dynaudio. Η VW θα προσφέρει επίσης την ικανότητα MirrorLink με την Apple CarPlay καθώς και το Android Car για πρώτη φορά.
41

Τρία επίπεδα συσκευών θα προσφέρονται από την εκτόξευση, που κυμαίνονται από τα θεμελιώδη S, με SE έως το SE-L. Όλα τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά παίρνουν το air-con, το chrome trim, καθώς και τις βάσεις kid seats Isofix, ενώ τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά μεσαίας εμβέλειας προσθέτουν φρενάρισμα της πόλης έκτακτης ανάγκης, ένα αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας καθώς και κράματα 16 ιντσών. Τα ναυαρχικά αυτοκίνητα SE-L και τα φορτηγά παίρνουν μεγαλύτερους τροχούς, το κλίμα τριών ζωνών, καθώς και τον εσωτερικό φωτισμό περιβάλλοντος.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω