Category

Το Jaguar XE-E στη μέθοδο με τα σχέδια Eco που έχουν οριστεί για να πάρουν το σήμα ‘e’

οι κατάσκοποι μας έχουν πιάσει το Jaguar XE χρησιμοποιώντας ένα νέο σήμα-ωστόσο αυτή τη φορά είναι ο πιο αποτελεσματικός σχεδιασμός στην περιοχή. Ένα μπλε Ε θα χρησιμοποιηθεί για να δηλώσει τα πιο πενιχρά και χαμηλότερα σχέδια εκπομπής CO2 σε ολόκληρη τη σειρά Jaguar.
• New Jaguar XF: Πλήρεις λεπτομέρειες καθώς και προδιαγραφές
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Οι Γερμανοί αντίπαλοι κάνουν ήδη ένα παρόμοιο πράγμα, με το όνομα Ultra που προορίζεται για τα πιο αποδοτικά καύσιμα Audis καθώς και η BMW χρησιμοποιώντας τα αρχικά ED για τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά με την πλήρη ποικιλία τεχνολογιών EfficiyDynamics.
Τα αυτοκίνητα και το φορτηγό στη φωτογραφία μας τροφοδοτούνται από τον πετρελαιοκινητήρα των 161bhp 2.0-λίτρων από τη νέα οικογένεια Ingenium της Jaguar Land Rover.
Ο ίδιος ακριβώς κινητήρας θα χρησιμοποιηθεί επίσης στο νέο XF-E, όπου οι εκπομπές θα είναι 104g/km καθώς και το τυπικό οικονομικό κλίμα θα είναι λίγο πάνω από 70mpg.
Το Land Rover έχει ήδη αποκαλύψει ότι η πιο αποτελεσματική έκδοση του Facelifted Evoque, που εκτίθεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα λειτουργήσει ένα μπλε σήμα Evoque. Αυτό το αυτοκίνητο και το φορτηγό παίρνει επίσης τον κινητήρα Ingenium 161bhp.
Ο ίδιος ακριβώς κινητήρας θα τοποθετηθεί στο νέο Discovery Sport Design αργότερα φέτος, καθώς και θα περιμέναμε ότι τα αυτοκίνητα και το φορτηγό για να αποκτήσουν μια παρόμοια μπλε σήματα με το Evoque.
Τι πιστεύετε για το νέο Jaguar XE; Ας καταλάβουμε στην ενότητα σχολίων …