Uncategorized

Έτος ρεκόρ για την αγορά οχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου μετά από £ 71,6 δισ. Κύκλος εργασιών

Η αγορά αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφερε ρεκόρ £ 71,6 δισ. Πέρυσι, καθώς και κάλεσε την κυβέρνηση να διατηρήσει τη Βρετανία ανοιχτή για επιχειρήσεις στη συμφωνία με την αβεβαιότητα της ΕΕ .
Τα στοιχεία που απελευθερώθηκαν από την Εταιρεία κατασκευαστών αυτοκινήτων καθώς και από τους εμπόρους (SMMT) παρουσιάζουν θέσεις εργασίας, την παραγωγή, καθώς και τις πωλήσεις οχημάτων, αυξήθηκαν, ενώ το περιβαλλοντικό αποτέλεσμα μειώθηκε. Η αγορά αντιμετωπίζει τώρα μια δυσκολία να συνεχιστεί η ιστορία επιτυχίας με την απειλή των εμπορικών τιμολογίων, καθώς και μια αποκοπή σε ειδικευμένους εργαζόμενους στο εξωτερικό.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Πολύ δημοφιλή οχήματα το 2016
Ο Mike Hawes, διευθύνων σύμβουλος της SMMT, δήλωσε ότι η αγορά οχημάτων εξαρτάται από μια ενιαία αγορά, αποκτήσει πρόσβαση σε μια δεξιότητα για να γεμίσει τον χώρο δεξιοτήτων της χώρας, καθώς και την επιρροή στους κανονισμούς-όλα τα προβλήματα που μπορεί να είναι σκληρά μετά το BREXIT . Ο Hawes παραδέχτηκε ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε η αγορά, όμως, για τώρα, ήταν “η συνηθισμένη επιχείρηση”.
Πρόσθεσε: “Η ανάπτυξή μας εξαρτάται από την βεβαιότητα. Οποιοσδήποτε τύπος κινδύνου καθώς και η απαίτηση αβεβαιότητας πρέπει να αντιμετωπιστούν επικεφαλής από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.
Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι ο αριθμός των καθηκόντων αυξήθηκε κατά 17.000 το 2015, με 814.000 εργαζόμενους να απασχολούνται τώρα στον τομέα. Δύο από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στο Ηνωμένο Βασίλειο – Jaguar Land Rover και Toyota – δήλωσαν ότι αυτό θα συνεχιστεί και με τις δύο δεσμεύσεις να παραμείνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και να διασφαλίσουν τα καθήκοντα βραχυπρόθεσμα.
Ο Adrian Hallmark, διευθυντής στρατηγικής της ομάδας στο JLR, δήλωσε ότι δεν υπήρχε απαίτηση “καμία Brexit” να μειώσουν τους αριθμούς, ενώ ο Johan van Zyl, πρόεδρος, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Motor Europe, πρόσθεσε: “Δεν θα θέλαμε να δούμε τη συρρίκνωση των επιχειρήσεων. Το μακροπρόθεσμο εξαρτάται από τις διαπραγματεύσεις, ωστόσο έχουν ήδη ληφθεί για βραχυπρόθεσμες και μεσοπρόθεσμες αποφάσεις. ”
Τι πιστεύετε για το μέλλον της αγοράς οχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου που συμμορφώνεται με την Brexit; Ας καταλάβουμε παρακάτω …