Uncategorized

Η New Cupra Ateca Limited Edition: 100 που θα κατασκευαστεί σε £ 42k το καθένα

Το Cupra ξεκίνησε μια έκδοση περιορισμένης έκδοσης του ATECA Performance SUV, το οποίο προσθέτει μια σειρά καλλυντικών βελτιώσεων, πρόσθετης τεχνολογίας και ενός αναβαθμισμένου συστήματος εξάτμισης. Η παραγωγή του Ηνωμένου Βασιλείου περιορίζεται σε μόλις 100 μονάδες, με τιμές που ξεκινούν από £ 42.120.
Οι καλλυντικές αναβαθμίσεις πάνω από το συμβατικό μοντέλο περιλαμβάνουν ένα σύνολο ζάντων αλουμινίου χαλκού 20 ιντσών, ένα νέο σπόιλερ από χαλκοσυμβανίες από άξονες από άξονα, καπάκια καθρέφτη από ίνες άνθρακα και ειδικά σήματα. Στο εσωτερικό, οι αγοραστές παίρνουν μαύρη επένδυση για το περιβάλλον και το ταμπλό του συστήματος ψυχαγωγίας, τα εσωτερικά καλούπια ινών από ανθρακονήματα χαλκού και τα φρέσκα καθίσματα κάδων, που τελειώνουν σε μπλε βενζίνη Alcantara.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα SUV και 4x4s προς πώληση τώρα
Το Chassis-Wise, η περιορισμένη έκδοση Cupra Ateca Sports ένα σύνολο από μεγαλύτερα φρένα Brembo και μια προαιρετική εξάτμιση Titanium Akrapovic. Η τελευταία αναβάθμιση θα τοποθετηθεί μόνο σε 20 από τα 100 αυτοκίνητα που προορίζονται για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Φέρνει ένα ασφάλιστρο £ 3.000 έναντι της τιμής βάσης του SUV και εξοικονομεί 7 κιλά βάρους πάνω από το συμβατικό σύστημα της ATECA.
Οι αγοραστές έχουν την επιλογή δύο επιλογών μετάδοσης κίνησης-και οι δύο βασίζονται γύρω από τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα των 2,0 λίτρων της Volkswagen. Το μοντέλο εισόδου έχει έξοδο 296bhp και 400nm ροπής, χρησιμοποιώντας χρόνο 0-62 μίλια / ώρα 4,9 δευτερολέπτων και μέγιστη ταχύτητα 152mph.
Το προαιρετικό πακέτο Performance Performance της CUPRA £ 500 ενισχύει την περιορισμένη έκδοση της εξουσίας και της ροπής της ATECA σε αντίστοιχα σε 345bhp και 440nm, το οποίο η Cupra λέει ότι βελτιώνει την επιτάχυνση της ATECA και αυξάνει την κορυφαία ταχύτητά του σε 158mph. Ωστόσο, το SUV ισχυρίζεται ότι ο χρόνος 0-62 μίλια / ώρα παραμένει αμετάβλητη με την αναβάθμιση.
Τι κάνετε για την περιορισμένη έκδοση Cupra Ateca; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων…