Category

Το νέο 2020 Volkswagen Golf Estate ενισχύει την πρακτικότητα

Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο γκολφ Volkswagen Golf, το οποίο προσγειώνεται στις αντιπροσωπείες του Ηνωμένου Βασιλείου στο τέλος του έτους.
Το νέο βαγόνι είναι σημαντικά μεγαλύτερο από πριν, με να πάρει περίπου 35 εκατοστά που το παίρνει σε 4.633mm, ενώ το μεταξόνιο αυξάνεται κατά 66mm. Ως αποτέλεσμα, η χωρητικότητα εκκίνησης είναι 611 λίτρα με τα πίσω καθίσματα στη θέση του και 1.642 λίτρα μαζί τους διπλωμένα.

Καλύτερα αυτοκίνητα και φορτηγά για να αγοράσετε 2022

Αυτό είναι ένα get 22 λίτρα πάνω από το κτήμα γκολφ MK7, αλλά είναι ακόμα 50 λίτρα λιγότερο από ό, τι θα βρείτε στο τελευταίο κτήμα Skoda Octavia. Ο χώρος αποσκευών του γκολφ αποτελείται από γάντζους τσάντας, δαχτυλίδια στερέωσης και φωτισμό φορτίου ως στάνταρ, ενώ είναι διαθέσιμοι ένα τροφοδοτημένο πίσω πίσω μέρος της πόρτας και το πόδι-κύριο έλεγχο.
19
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Το σχετικά μέτριο παίρνει στο χώρο εκκίνησης δείχνει ότι η VW έχει χρησιμοποιήσει το επιπλέον μήκος για να ταιριάζει σε μια πιο rakish πίσω οθόνη, σε μια προσπάθεια να δώσει στο γκολφ ένα πιο σπορ βλέμμα. Το αυτοκίνητο είναι παρόμοιο με το hatchback μέχρι τις κολόνες Β, όμως, με τα ίδια νέα φώτα front-end και κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στο εσωτερικό, η μπροστινή καμπίνα του κτήματος θα φανεί γνωστή σε όποιον έχει δει την καταπακτή. Υπάρχουν λιγότερα φυσικά κουμπιά από ό, τι πριν, με ελέγχους θέρμανσης και εξαερισμού ενσωματωμένα σε μια ευαίσθητη στην αφής μπάρα που τρέχει κάτω από την οθόνη ψυχαγωγίας. Ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι συμβατικός σε όλη την περιοχή.